Hej kobitki
)))
Gorąco witam wszystkie Panie należące do KLUBU POZYTYWNEGO MYŚLENIA
))))) - wciąż czekam na resztę
)) ale się coś ociągają....
Matko,dziewczyny ależ ja mam lenia. Nie wiem czy to zasługa mojej tarczycy,czy może moich pęcherzyków - chociaż to raczej za wcześnie na takie objawy.
Właśnie,mam do Was dziewczynki pytanie - Czy może któraś z Was orientuje się ile powinno wynosić TSH, FT3 czy też FT4 w ciąży??? Czy któraś z Was musiała sprawdzać sobie te hormony?
Onlyone - wiesz,co Ci powiem kochana - Niech się buja,ta Twoja "MAMA" od siedmiu boleści. Matko,jacy ludzie potrafią być fałszywi
Na drzewo z nią i tyle
))). Nie zaprzątaj sobie nią głowy,teraz najważniejsza jest ciąża
)). U nich to najlepiej kiedy zawsze wszystko jest dobrze,nawet kiedy jest źle. Na pytanie How are you today?? Nie możesz odpowiedzieć So,so tylko zawsze musi być - VERY GOOD,bo inaczej zdziwienie ujrzysz na twarzy. Więc po ch......
)) (cholerę oczywiście hehe) te pytania zadają,skoro człowiek musi kłamać.
gienek - hmm,spodziewałam się,że tego krwiaka już nie ma... i tu zadam od razu pytanie - Czy droga mama robi sobie w myślach wizualizacje o które prosiłam????? Pocieszające,że "Pan krwiak" zechciał się przemieścić,by nie przeszkadzać maluchom - normalnie ma gest
)) a teraz niech zrobi kolejny ukłon w ich stronę i poszuka sobie innego miejsca ale już poza twoim organizmem
)))
Gorąco witam wszystkie Panie należące do KLUBU POZYTYWNEGO MYŚLENIA
Matko,dziewczyny ależ ja mam lenia. Nie wiem czy to zasługa mojej tarczycy,czy może moich pęcherzyków - chociaż to raczej za wcześnie na takie objawy.
Właśnie,mam do Was dziewczynki pytanie - Czy może któraś z Was orientuje się ile powinno wynosić TSH, FT3 czy też FT4 w ciąży??? Czy któraś z Was musiała sprawdzać sobie te hormony?
Onlyone - wiesz,co Ci powiem kochana - Niech się buja,ta Twoja "MAMA" od siedmiu boleści. Matko,jacy ludzie potrafią być fałszywi
Na drzewo z nią i tyle gienek - hmm,spodziewałam się,że tego krwiaka już nie ma... i tu zadam od razu pytanie - Czy droga mama robi sobie w myślach wizualizacje o które prosiłam????? Pocieszające,że "Pan krwiak" zechciał się przemieścić,by nie przeszkadzać maluchom - normalnie ma gest