• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..

Ja też się na początku bałam ale nie jest to takie straszne :) Zwłaszcza gonal w penie to bułka z masłem. Spróbuj...szkoda czasu na jeżdżenie po przychodniach.

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..
Ja jestem pielęgniarką więc dałam radę a też miałam opory,to nic strasznego pooglądaj filmiki na internecie jak to się robi. Poza tym w ulotce zawsze piszą . Głowa do góry dasz radę masz cel:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry