reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..

Ja też się na początku bałam ale nie jest to takie straszne :) Zwłaszcza gonal w penie to bułka z masłem. Spróbuj...szkoda czasu na jeżdżenie po przychodniach.

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..
Ja jestem pielęgniarką więc dałam radę a też miałam opory,to nic strasznego pooglądaj filmiki na internecie jak to się robi. Poza tym w ulotce zawsze piszą . Głowa do góry dasz radę masz cel:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry