aniaAsia222
Fanka BB :)
Może pomyślę o czyms takim. Chyba jestem przewrażliwiona...Ja jak mam podejrzenie infekcji to kupuje sobie testy paskowe w aptece. Wykrywaja kilka rodzai bakrerii. To najlepszy dla mnie sposob szybko sprawdzic czy jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może pomyślę o czyms takim. Chyba jestem przewrażliwiona...Ja jak mam podejrzenie infekcji to kupuje sobie testy paskowe w aptece. Wykrywaja kilka rodzai bakrerii. To najlepszy dla mnie sposob szybko sprawdzic czy jest ok.
Nie martw sie, ja to bym chciała widzieć szarość [emoji6] a widzę tylko brąz [emoji58] Tak jak Gosia pisze, jeśli sie pogorszy to moze idź do lekarza na kontrole.
Teraz zrobił się kolor kawy z mlekiem. Boziu... na każdym kroku stres
Aaa, wspaniale. Cieszę się bardzo i gratuluję
Czyli jestes dzień krócej ode mnie. To jest tak jakby ta luteina, która wypływa z białej zmieniła kolor. Teraz już na jasno brązowy...Ja też miałam brązowe takie nitki przy podcieraniu i troszkebz luteina wyplywalo.Teraz cisza dzis 26dpt
No to blizniaki jak.nic!!!Beta 371,3![]()
No to blizniaki jak.nic!!!gratki!!
no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.
Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.