Olusja1987
Fanka BB :)
7dpt bHCG - 39, dziś 10dpt bHCG - 153,44. Cieszyć się czy jeszcze nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszyć się kochana7dpt bHCG - 39, dziś 10dpt bHCG - 153,44. Cieszyć się czy jeszcze nie?
Dokładnie :-) Ja raczej nastawiam się na ustalenie konkretnego planu działania za tydzień, bo w swoją owu wątpię. Zresztą jakoś niezbyt dobrze się czuje po odstawieniu tych wszystkich leków i chyba chwila przerwy mi się przyda. Czekam w napięciu co u Ciebie doradzą, bo ja jednak spanikowałam i nie robiłam jeszcze tych badań... :/ :-(
Taaaaak! Jesteś w ciąży!! Która zdrowo się rozwija. Powodzenia! I gratuluję!!7dpt bHCG - 39, dziś 10dpt bHCG - 153,44. Cieszyć się czy jeszcze nie?
Oczywiście, że tak7dpt bHCG - 39, dziś 10dpt bHCG - 153,44. Cieszyć się czy jeszcze nie?
Ależ się cieszę, to był mój ostatni zarodek, okazał się tym najszczęśliwszymTaaaaak! Jesteś w ciąży!! Która zdrowo się rozwija. Powodzenia! I gratuluję!!

A ktory transfer ?Ależ się cieszę, to był mój ostatni zarodek, okazał się tym najszczęśliwszym![]()