Idzie sfiksowac od tego analizowania, ale trudno tego nie robić...Dzieki, jakos wszystkie pisza, ze brzuch boli i zle sie czuja a ja nic. Wydaje mi sie, ze poprzednio tez nic nie czulam ale juz wszystko zaczelo mi sie mieszac.
---31tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idzie sfiksowac od tego analizowania, ale trudno tego nie robić...Dzieki, jakos wszystkie pisza, ze brzuch boli i zle sie czuja a ja nic. Wydaje mi sie, ze poprzednio tez nic nie czulam ale juz wszystko zaczelo mi sie mieszac.
Doczekasz sie kochana, jak kazda z nas. Tylko te dwie kreseczki to dopiero początek stresu.. Trzymam kciuki za piekne endo i udany transferkurcze mam nadzieje ze i ja doczekam sie na moje 2 kreseczki
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie ie przy poprzednich 2 razach noc nie czułam może czasami lekkie klucie w brzuchu a teraz jest zupełnie inaczej może faktycznie za bardzo się wsluchuje. .. ale ciężko tego nie robićDzieki, jakos wszystkie pisza, ze brzuch boli i zle sie czuja a ja nic. Wydaje mi sie, ze poprzednio tez nic nie czulam ale juz wszystko zaczelo mi sie mieszac.
Ty tez mialas blastke? Mi w 6dpt blastki zawsze wychodzily ale jak sie boisz to nie rob, lepiej poczekac. Mam nadzieje, ze teraz na nas przyszedl czas. Mocno w to wierze, chociaz sie boje tego co bedzie..Ja też się boję i nie mam przeczuc niestety. Zobaczymy jak rano wstanę ale 6dpt to trochę za szybko jak dla mnie. Poczekam jeszcze...
A tak w ogóle Hope to musi się kurde kiedyś udać. Może akurat to nasz moment?
U mnie za wczesnie a co dopiero u CiebieJak wy o tych testach zaczelyscie pisać to mnie się też udzieliloale u mnie to już wogole za wczesnie bo dziaian dopiero 3dpt. Ale dzisiaj od południa się tak źle czuje brzuch boli ale w taki dziwny sposób ... I jest mi tak nie dobrze no i dalej 37.2
Jak dziwny i nieznany Ci sposob to może to to? Moje bóle krzyża i okresowe się zmniejszyły i przeszły na piersi. Jeszce troszkę i wszystkie będziemy wiedziały...Jak wy o tych testach zaczelyscie pisać to mnie się też udzieliloale u mnie to już wogole za wczesnie bo dziaian dopiero 3dpt. Ale dzisiaj od południa się tak źle czuje brzuch boli ale w taki dziwny sposób ... I jest mi tak nie dobrze no i dalej 37.2
Tak, też blastka. Jak teraz sobie wszystko przemyśle to stawiam na test 8dpt. Jeszcze 2 poranki....Ty tez mialas blastke? Mi w 6dpt blastki zawsze wychodzily ale jak sie boisz to nie rob, lepiej poczekac. Mam nadzieje, ze teraz na nas przyszedl czas. Mocno w to wierze, chociaz sie boje tego co bedzie..
Masz racje, ciezko sie nie wsluchiwacJa właśnie ie przy poprzednich 2 razach noc nie czułam może czasami lekkie klucie w brzuchu a teraz jest zupełnie inaczej może faktycznie za bardzo się wsluchuje. .. ale ciężko tego nie robić![]()
no ale sie boje przed tym transferem..strasznie .. nie wiem dlaczegoDoczekasz sie kochana, jak kazda z nas. Tylko te dwie kreseczki to dopiero początek stresu.. Trzymam kciuki za piekne endo i udany transfer![]()
Chyba idealny czas na sikacza, ja chyba robie tak wczesnie ze strachu, wiem, ze jeszcze jest za wczesnie i jak nie wyjdzie to nadzieja jeszcze jest..Tak, też blastka. Jak teraz sobie wszystko przemyśle to stawiam na test 8dpt. Jeszcze 2 poranki....