Sylwetka86
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze tak będzieJak dziwny i nieznany Ci sposob to może to to? Moje bóle krzyża i okresowe się zmniejszyły i przeszły na piersi. Jeszce troszkę i wszystkie będziemy wiedziały...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze tak będzieJak dziwny i nieznany Ci sposob to może to to? Moje bóle krzyża i okresowe się zmniejszyły i przeszły na piersi. Jeszce troszkę i wszystkie będziemy wiedziały...
Bo Ci zalezy, bo boisz sie, ze moze Ci zabraknac czasu.. przepraszam, ze tak napisalam ale przy takiej chorobie wszystko sie moze zdarzyc. Musisz jakos znalezc sposob na relaks, bo stres bardzo szkodzi przy staraniach. Tylko latwo sie to mowi a trudniej zrobic. Ja wierze w to kochana, ze teraz jest Wasz czas, czas na wielkie szczescie. Za chwile wszystko sie odmieni, wierze w to mocno.no ale sie boje przed tym transferem..strasznie .. nie wiem dlaczego
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no moze byc... oj ciezko jest to fakt ale chcemy bardzo dzidziusia.. nie chce zawiesc meza... pierwszy raz nie udał sie przeze mnie ...przez niewiedzeBo Ci zalezy, bo boisz sie, ze moze Ci zabraknac czasu.. przepraszam, ze tak napisalam ale przy takiej chorobie wszystko sie moze zdarzyc. Musisz jakos znalezc sposob na relaks, bo stres bardzo szkodzi przy staraniach. Tylko latwo sie to mowi a trudniej zrobic. Ja wierze w to kochana, ze teraz jest Wasz czas, czas na wielkie szczescie. Za chwile wszystko sie odmieni, wierze w to mocno.
Kochana będzie dobrze nic się nie martw każda z nas zawsze ma większą wiedzę z kolejnym transferem dlatego z kolejnym mamy jeszcze większe szanse bo wiemy już jak postąpić [emoji4] będzie dobrze trzymam kciuki [emoji110] [emoji4]no moze byc... oj ciezko jest to fakt ale chcemy bardzo dzidziusia.. nie chce zawiesc meza... pierwszy raz nie udał sie przeze mnie ...przez niewiedzedlatego teraz moze takie obawy..
Dlaczego uwazasz ze przez Ciebie i niewiedze?no moze byc... oj ciezko jest to fakt ale chcemy bardzo dzidziusia.. nie chce zawiesc meza... pierwszy raz nie udał sie przeze mnie ...przez niewiedzedlatego teraz moze takie obawy..
No właśnie dlaczego przez Ciebie ??nawet jeśli czegoś nie wiemy to lekarze mają obowiązek nas poinformować o wszystkim.Dlaczego uwazasz ze przez Ciebie i niewiedze?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
wyobrazcie sobie ze faminite brałam doustnie zamiast dopochwowo poprostu zle zrozumiałam lekarke... a potem wypłyneło ze mnie bardzo duzo wody podejzewam ze to był moje fasolkiDlaczego uwazasz ze przez Ciebie i niewiedze?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
potem tzn kiedy?wyobrazcie sobie ze faminite brałam doustnie zamiast dopochwowo poprostu zle zrozumiałam lekarke... a potem wypłyneło ze mnie bardzo duzo wody podejzewam ze to był moje fasolki..
jakas godzine po transferze kiedy wychodziłam z samochodupotem tzn kiedy?