No nie jeszczeJeszcze nie miałaś USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie jeszczeJeszcze nie miałaś USG?
No nie jeszcze
Wow kosmos, chyba juz wiecej bet Ci nie potrzebaBeta nr 3 5419
Pojutrze. 8dpt.A Ty kiedy testujesz??
Ja też się tak czuje po tej biochemicznej ostatnio. Boję się, że nawet jak zrobię test i będzie pozytywny (o matko tak bym chciała) to i tak będę się bać że zblednie mi a potem zniknie tak jak ostatnio...Masz racje, po tylu porazkach ciezko jest wierzyc, ze kiedys sie uda. Nie patrafie sie jeszcze cieszyc tak jak bym chciala z tego testu, strach, ze za chwile moze cos pojsc nie tak jest momentami nie do zniesienia.
Powiem Ci, ze czasami lepiej sie nie spinac i odlozyc transfer na lepszy czas. Ja teraz podchodzilam z duzym dystansem i bez takiego spiecia jak ostatnio ale po pozytywnym tescie strach powraca ze zdwojona sila.
Jak masz możliwość zrobić bete to rób. Ja bym nie czekała ale z sikaczami to juz mam na pienku dlatego chce poczekać do 8dpt.A ja chyba idę jutro sprawdzić poziom Progesteronu i oddam na betę chyba tez krew. To już będzie 7dpt może coś już podskoczy - jak myślicie czy nie robić tego bo jak bedzie zero to sie załamie [emoji30]
Trzymam kciuki za Twojego malucha prawie jak za swojego, bo mam zamrożone takie same ;-)))Pojutrze. 8dpt.
Dzięki za pamięć.
Dobry pomysł HopeZrob sobe test jutro ranoZawsze Ci nadzieja zostanie na bete w razie niepowodzenia. Ja tez jestem zwilenniczka sikaczy ale wybor zalezy od Ciebie.