reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana jest jak jest, robisz wszystko żeby sie udało, jak każda z nas! Na większość nie masz wpływu. Tak jak ja masz już jedno dziecko i pragniesz drugiego. Ja tez mam gorsze momenty, tez pierwszy transfer nieudany, tez wylałam może łez. Od punkcji do transferu czekałam 3 miesiące, po pierwszym nieudanym tranferze w którym pokładałem tak duże nadzieje załamałam sie. Przerwa na kolejne 3 miesiące na zebranie sił i badania. No i teraz czekam na wynik. Dla każdej z nas jest to trudne, istny rollercoaster emocjonalny. Są rzeczy które możesz zrobić a są te na które nie masz wpływu jak np klasa zarodka. Ale robisz to zawsze z myślą ze się uda! Gorsze chwile zawsze mijają i walczymy dalej! Głowa do góry - pamiętaj ze my zawsze będziemy trzymać kciuki i w miarę możliwości Cię wspierać!
Mimo iz szczerbata to mądra kobieta z Ciebie Mruch.

Chciałam coś poczytać jak ustrzec sie hipperki, trafiłam na stronkę czytam jeden artykuł, czytam drugi i coś mi zaczyna nie pasować...:rofl:

Załączniki

• Screenshot_20171106-162623.png
    Screenshot_20171106-162623.png
    63,2 KB · Wyświetleń: 102
Witajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer

merg, dokladnie to samo co moja historia. W szoku bylam ze endo 11mm, sam doktor byl w szoku tez. U mnie transfer w poniedzialek. Tez mam kiepskie zarodki ale mowil ze jeden jest lepszy z szansa na ciaze a drugi slabszy to w polaczeniu niby moze pomoc. No ale nie sa jakies ogromne szanse choc szanse sa. I tego sie trzymajmy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry