reklama

Kto po in vitro?

reklama
no pracowalismy w holandii troche potem prubowalismy w niemczech a potem chcielismy wracac do pl z tym ze wyszło ze choroba i widzielismy jakie sa roznice w polsce i w niemczech wiec zostalismy w de .. w polsce nie leczyli by juz meza tylko ibuprofen i czekac na smierc ...a tutaj juz 3 eksperyment beda robic .. teraz czekamy na ostatni.. mam nadzieje ze chociaz zatrzyma raka i do tego czasu w usa wymysla jakis inny lek.. mamy nadzieje ale wiemy ze to ostatnie mozliwe leczenie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

jeny przykre to strasznie ze w Polsce tak slabo lecza! Jaka szansa jest na lek w Stanach? Ja mieszkalam tam 13 lat i wiem ze jak cos konkretnego to chyba najwieksze szanse sa w Stanach! Bedzie dobrze kochani :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jeny przykre to strasznie ze w Polsce tak slabo lecza! Jaka szansa jest na lek w Stanach? Ja mieszkalam tam 13 lat i wiem ze jak cos konkretnego to chyba najwieksze szanse sa w Stanach! Bedzie dobrze kochani :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z usa na nazwisko mojego meza bedzie kontrakt na leczenie do niemiec ... i mamy nadzieje ze pomoze ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez o tym pomyslalam. Zastrzyk robilam 12dni temu. Powtorze napewno, moze teraz w srode. Mam nadzieje, ze to jednak moj maluszek pokazuje mamie, ze jest.
kochana mi po zastrzyku test wychodził co najwyżej do 5 dnia po, potem hormonu było już za mało, żeby test coś pokazał, a miałam te o czułości od 10 :) więc myślę że i u Ciebie krecha jest niepodważalnym dowodem na to, że maleństwu się spodobało:) po cichutku gratuluję i wierzę razem z Tobą, że bobo za 8,5 miesiąca będzie ładniutkie, różowiutkie i zdrowe razem z Wami :)

A ja kupiłam test i zastanawiam sie nieśmiało czy jutro rano go użyć [emoji5]. Przecież to dopiero bedzie 7dpt. Kusi mnie, chociaż sikaczom mówiłam nie [emoji30]

Ale właśnie przeczytałam. E zły wzięłam nie jest super czuły. Dopiero od 25 mlU/ml i dupa.
Nie dygaj mala tylko rob :p Ja siknelam dzisiaj na test z supermarketu i to w 5dpt. TO dobrze, ze nie jest superczuly, bo zawsze mozesz wziac na niego poprawke i w razie co czekac juz tylko do bety, bez testu.

reklama
kochana mi po zastrzyku test wychodził co najwyżej do 5 dnia po, potem hormonu było już za mało, żeby test coś pokazał, a miałam te o czułości od 10 :) więc myślę że i u Ciebie krecha jest niepodważalnym dowodem na to, że maleństwu się spodobało:) po cichutku gratuluję i wierzę razem z Tobą, że bobo za 8,5 miesiąca będzie ładniutkie, różowiutkie i zdrowe razem z Wami :)
Mam nadzieje, ze sie nie mylisz. Normalnie chyba jutro tez sikne dla potwierdzenia, i tak az do bety :p A potem codziennie do serduszkowego hahaha. Wykupie wszystkie testy w miescie :laugh2::D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry