Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzdety tez mam, bo oczywiscie musialam sie nazrec zielonego groszku z marchewkaNo kochana to mamy dzisiaj podobne samopoczucie mnie na wieczór tak brzuch rozbolal wzdety mam okropnie aż się boje ze to coś złego
ja to rozumialam ze to byla trzecia beta i miala powyzej 5k, czy ja to zle zrozumialam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam wlasnie nospy a w dk nie ma zamiennika. Lykam dodatkowo magnez. Pamietam, ze w pierwszej ciazy tez mnie bolalo podbrzusze ale chyba nie tak wczesnie. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc, ze to dobry objaw.odpoczywaj dużo, masz może coś rozkurczowego typu nospa? nie wiem jaki u was byłby odpowiednik... może po prostu macica zaczyna orientowac sie w temacie na nowo i zaczyna ćwiczyć rozciąganie![]()
Tylko nowy pracownik może mnie zastąpić. Mam takiego doła, że już dziś wzięłam na żądanie. Jutro też wezmę bo nie mam siły tam wracać. A w środę jadę do Łodzi.
A z jakim prroblemem jedziesz do Łodzi? Z czymś konkretnym (jakieś wyniki gorzej wyszły) czy tak po prostu chcesz sprawdzić co P.powie?
Poproszę dwie kreseczki w środę rano.Mi bol plecow tez sie zaczyna, cycki tylko lekko nabrzmialy ale nie bola. Trzymam kciuki kochana, zebys i Ty te dwie kreseczki zobaczyla albo piekna beta- w zaleznosci na co siw zdecydujesz![]()