walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No coś tam widzę, proponuję betę!! :-)))O matko obyście dziewczyny miały racje .... zrobię jeszcze test z rana zobaczymy co pokaże . Teraz to już wogole się zestresowalam aż boję się uwierzyć że może to być prawda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coś tam widzę, proponuję betę!! :-)))O matko obyście dziewczyny miały racje .... zrobię jeszcze test z rana zobaczymy co pokaże . Teraz to już wogole się zestresowalam aż boję się uwierzyć że może to być prawda![]()
śliczna kreseczka
Mi nigdy nawet po dobie nie wyszla druga kreska wiec na bank to Twoj maluch :-) biegnij na beteDziewczyny oczywiście zrobiłam ten test w 5dpt. Niby widziałam tam jakiś cień cienia ale wkoncu stwierdziłam ze nic tam nie ma załamana wkurzona wyszłam na zakupy przyjeżdżam gdzieś po ok 1h patrze a tam mega wyraźną 2 kreska ..... czy jest to mozliwe ze po takim czasie ten test jest ok ? Piszą czasami ze po 20 min od wykonania można już wyrzucic do kosza
Trzymalam od rana!! Mam nadzieje ze wszystko poszlo dobrze i czekamy na info
To teraz kciuki za łączenie! Planujecie transferować w 3 czy 5 dobie??
Ja już w domku leżę
Pobrali 4 komórki - jutro będą dzownić między10 a 13 ile się zapłodniło.
Dziękuję za wszystkie kciuki Dziewczyny![]()
w mojej klinice transferują w 2 dobie.To teraz kciuki za łączenie! Planujecie transferować w 3 czy 5 dobie??
To teraz niech sie pieknie zapladniaja i dziela :-)
Ja już w domku leżę

Super kochana to teraz niech będzie namietny sexik na szkielku aby ładne zarodeczek były
Ja już w domku leżę
pieknie i takich wiesci wiecej. Ile to juz dni po transferze???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom