Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no.. ja nie toleruje mlecznych rzeczy .. a najlepsze ze z badan to nie wychodzi...hihi dziwne co? ..kazdy inaczej reaguje, tak jak mowisz trzeba odnalezc co jest dla nas najlepsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja tak mialam dokladnie w 5dpt, kreska wyskoczyla po ok 3h. Na drugi dzien byla juz wyrazna i w wyznaczonym czasie. W 9dpt beta byla 188. Takze po cichu mozesz sie juz cieszyc[/QUOTE
Kochana przede wszystkim gratuluję tobie pięknej betymam nadxieje ze i u mnie coś się pokaże ale póki co jeszcze się nie ciesze wiesz różnie to może być ... juz tyle razy myślałam że to już ze to ten moment i potem przychodziło wielkie rozczarowanie płacz i niedowierzanie wiec teraz trochę z dystansem
A Ty jesteś w Novum, czy ja coś pomieszałam...? ;-)w mojej klinice transferują w 2 dobie.
Progesteronu mam podawane sporo dzwonilam do lekarza kazal kupic Cyclo3Fort na plamienie.W czwartek jade na bete i mam nadzieje,ze bedzie to szczesliwy dzieńsory ale jeszcze nie moge tu sie odnaleźć z tym pisaniem
![]()
Super, ze masz juz maluszka ze sobaDziewczyny, ja juz po transferzeNie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza!
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance)
Piekny gratulacje kochana beta to juz tylko formalnosc :*Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335