hope322
Fanka BB :)
WitajCześć dziewczyny, jestem tutaj nowa choć od długiego czasu podczytuje Was
Jestem 4dpt.
Gratuluję Tym którym pojawiła się ta wymarzona druga kreseczka i trzymam kciuki za powodzenie reszcie dziewczyn![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajCześć dziewczyny, jestem tutaj nowa choć od długiego czasu podczytuje Was
Jestem 4dpt.
Gratuluję Tym którym pojawiła się ta wymarzona druga kreseczka i trzymam kciuki za powodzenie reszcie dziewczyn![]()
Dziewczyny, ja juz po transferzeNie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza!
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance)
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa choć od długiego czasu podczytuje Was
Jestem 4dpt.
Gruszki sliwki. Mozesz spytac lekarza o czopki glicerynowe. W aptece jest tez preparat dl kobiet w ciazy ktore maja problem z wyproznieniem zapytaj farmaceutyDziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?
3dniowe 2 zarodki. Beta w przyszłą środęCześć. Trzymamy kciuki za powodzenie
A ilu dniowy miałaś zarodek? Kiedy beta?
Dziewczyny, ja juz po transferzeNie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta
W pl raczej nie ma takiego gabinetu ginekologicznego ktory by to zrobil. Zageanica jest taka mozliwosc oczywiscie nie wszedzie. Tak to fakt ze nk z krwi moga sie roznic od nk z macicy ale lepiej zrobic cokolwiek niz nicZglupialam.........To chyba można oznaczyć nk ż macicy? Nic nie rozumiem......masakra
3dniowe 2 zarodki. Beta w przyszłą środę
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@tamiza prosila tyle razy żeby w prywatnej wiadomosci Jej podawac terminy wizytyDziewczyny, ja juz po transferzeNie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta