Doris30:-)
Fanka BB :)
@Sol ty też chociaż ja to żyję nadzieja jeszcze ze w poniedziałek może beta dobra będzieDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Sol ty też chociaż ja to żyję nadzieja jeszcze ze w poniedziałek może beta dobra będzieDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
![]()
SuperHej dziewczyny.. Jestem po zrobieniu testu jest bladzioszka taak bardzo sie ucieszylam,a jak zaczynalam robic to plakalam,ze nic nie bedziewiem,ze to nic pewnego,ale jest nadzieja.Niedlugo jade na bete
![]()
Przykro miU mnie 8dpt zarodek podany w 4dobie I piękna jedna krecha. No nic I tak muszę zrobić betę w poniedziałek i do nich zadzwonić. Wszystkim życzę wysokich bet. Niedługo wrócę I nareszcie po 5 miesięcznej przerwie wybzykam się ha ha. Buziaki kochane
Bardzo mi przykro kochanaDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
![]()
Przeciwzakrzepowe się robi pod skórnie i najczęściej w brzuch. Nie marw się na zapas Murawa dacie radę.Domięśniowo!!!??? ja teraz przy kolejnym transferze mam to braćpo co tyle tych leków przeciwzakrzepowych???Masakra jakaś-nie wiem czy mój M to dżwignie....
Zobaczymy nie ma co się zastanawiać pojadę może w piątek i w poniedziałek na betę to się okaże. Wczoraj czułam ból jajników taki promieniujacy chyba na @hihi mam jeszcze jedno jajeczko więc może z nieg dwujeczka będzie hi hiPrzykro mimam nadzieje, ze test klamal o beta bedzie pozytywna.
Dziękuję.Bardzo mi przykro kochanaKiedy masz bete? Moze test byl jakis lipny.
Powodzenia trzymam kciukimiłego dnia dziewczyny.. ja własnie wyjezdzam do kliniki sprawdzic endo.. odezwe sie po poludniu jak poszło pozdrawiam
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia trzymam kciuki![]()