Mruch
Fanka BB :)
Moze mutacje protrombiny, mutacje mthfr albo te typowe immunologiczne?
A jak zrobię te mutacje i mi wyjdzie ze mam to co mogę z tym fantem zrobić? A immunologiczne to jakie? Ja jestem noga w temacie [emoji30]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze mutacje protrombiny, mutacje mthfr albo te typowe immunologiczne?
Właśnie dzwoniłam do labo i badanie do 10 mogę zrobić wiec dzisiaj odpada juro z rana pojadęAle ja mialam transfer dzien wczesniej i moj maluszek byl juz poza otoczka ( 5AA) takze podejrzewam, ze od razu rozpoczela sie implantacja. Wazne, ze kreska jest, jestes w ciazy kochana. Lec na bate dzisiaj i powtorzysz w piatek. Gdybym ja miala dostep do labo to bym testow w ogole nie robila, tylko jeden na pamiatek, gdzies w polowie ciazy![]()

Zobacz załącznik 828570
Powtorzylam a jakKreska jest wyrazniejsza ale jakiejs super roznicy nie ma. Sama zobacz. Strasznie sie boje powtorki cb
![]()
Przykro mi kochana. Ale zrób betę dla pewnościDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
![]()
Ja wczoraj tam jechałam, po Łodzi poruszalam się komunikacja miejska, dojazd prosty ale trwa i trwa, i trwa...
Kochana jesteś Doris. Super by było.
Raczej nie bo to nie codziennie tylko powiedzmy co drugi dzień..
Trzymam kciuki kochana niech się ładnie zapladniajadzwonili z kliniki. Pobrali 4 komórki wczoraj wszystkie 4 były dojrzałe i zapłodniły się 3
Transfer jutro o11.30
Komórki są zapłodnione, jutro rano będę wiedziała przed transferem jak z ich dzieleniem.