asinka89
Fanka BB :)
no poki co nie zanosi sie na toKochana aż nie wiem co mam.napisać ... tyle problemów ... modle się za was aby wszystko się dobrze skończyło
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no poki co nie zanosi sie na toKochana aż nie wiem co mam.napisać ... tyle problemów ... modle się za was aby wszystko się dobrze skończyło
no to jak moje przezyja do poniedziałku to transferujemy razem
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
przesyłam
Przy pierwszym podejsciu mialam 3dniowe i podobno to standartowe podanie,mi tak moja dr mówiła. A teraz trzymamy do 5doby ponieważ u nas czynnik męski. Natomiast uważam ze dwudniowe wcale nie sa gorsze jak problemem nie jest nasienie. Lewy na pewno wie co robi :-))Też.. A mi powiedziała babeczka że w novum zawsze w 2 dobie oni robią!!!! Kurdę a Tobie kiedy proponowali??
Czy dobrze czytam,ze wy dziewczynki tez z Novum i transfer u dr.Lewand.??Mysle,ze to dobra decyzja i mi podal 5-dniowe.Jeszcze ok.2godz i beda wyyniki bety![]()
powiem ci ze nie mam juz siły do walki dzis siedziałam i słuchałam lekarza ze łzami w oczach nie mogłam słowa wydusic ..zabrakło mi słow.. chyba wezme sobie cos na uspokojenie ..wspaniale![]()
Sciskam Was mocno i modle sie abyscie mieli duzo sily, bardzo mi przykro z powodu choroby meza. Zadne slowa chyba nie oddadza tego co musicie czuc! Kochana badz silna podwojnie [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie jest to podanie podskorne ale na udzie duzo latwiej jest trafic w miesien bo nie masz tam tak grubej tkanki podskornej
Super kochana!!! Cieszę się, że wracasz do gryPrawdopodobnie i ja przyłączę się do Was![]()
Iskra a jak u Ciebie dzisiejsza wizyta?