dżoasia
Fanka BB :)
U mnie tez calutki dzien jazdy i 20min wizyty...Mi też kazał przyjechać, ale tak sobie pomyślałam o tej tel konsultacji bo to jednak kawał drogi. Tel 30 minut, wizyta w Łodzi 10h. Ale jak się nie da to trudno. Dzięki za info![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez calutki dzien jazdy i 20min wizyty...Mi też kazał przyjechać, ale tak sobie pomyślałam o tej tel konsultacji bo to jednak kawał drogi. Tel 30 minut, wizyta w Łodzi 10h. Ale jak się nie da to trudno. Dzięki za info![]()
Teraz sprawdzałam i faktycznie jest tego trochę więcej i takie bardziej brązowe ...Odpoczywaj, lez, lyknij nospe, moze dodatkowa luteina nie zaszkodzi. Ma byc dobrze. Kochana u mnie w 5dpt na wieczor(a nialam troszke bardziej rozwiniete zarodki) pokazalo sie dokladnie takie samo rozowe gowno, z tym ze nie tylko na aplikatorze ale i na papierze i nawet sporo tego bylo, myslalam ze zejde na zawal, ale wszystko bylo w porzadku. Mnie sie wydaje ze to pozostalosci z plamienia implantacyjnego ale i plamienia w okolicach @ tez dosc czesto sie zdarzaja.
E no bez przesady, chodzilo mi o to ze jak szczypalo to delikatnie wkulam sie w inne miejsce bez wyciagania igly calkiemDokladnie sado macho z tej naszej Aski
Jak brazowe to git. Idz na bete, zrob progesteron i lez duzo, nie plącz sie bez potrzebyTeraz sprawdzałam i faktycznie jest tego trochę więcej i takie bardziej brązowe ...
O kurde, to faktycznie. A emka najpierw zbadajcie bo jakby nie mial to bez sensu lykac antybiotyki i niszczyc zolniezykiKuzwahelikopter igg wyszedl mi 6.1 wiec nawet powiedzialabym wysoko pozytywnie bo pozytyw jest od 1.2
Czyli czeka mnie pewnie antybiotykoterapia
I chyba emka musze wyslac na to badanie bo bez sensu zebym leczyla sie sama jak on tez moze to miec
Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
Brązowe były też u mnie i od czasu do czasu jest tego troszkę kazali iść na pogotowie jak będzie czerwone krwawienie a tym się nie przejmowaćTeraz sprawdzałam i faktycznie jest tego trochę więcej i takie bardziej brązowe ...
Przylaczam sie do zyczen i mocno trzymie kciuki :*@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki
Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarzabety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow!
Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki![]()
U mnie tez calutki dzien jazdy i 20min wizyty...![]()