Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie juz spanikowalam.... poza tym tego było więcej i brązowe później było no ale nic jadę na ta betę trzymajcie kciuki chyba się przydadzą
Spokojnie ja caly czas mam od 3dpt.takie brązowe dzis juz 10dpt.biore leki,a to nie przechodziNo właśnie juz spanikowalam.... poza tym tego było więcej i brązowe później było no ale nic jadę na ta betę trzymajcie kciuki chyba się przydadzą

Mój mąż tak samo mówi... co ma być to będzieAle stresa już mam, wiec dzisiaj po południu strzele sobie relanium bo już nawet mam głupie sny
dzisiaj mi się śniło ze mój m miał iść oddać nasienie ale ja nie mogłam iść z nim więc mial isc z dawczynia.... a dodam że my oddajemy nasienie do badania przez stosunek....Tak się wkur...w tym śnie ze jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam![]()

Bardzo się cieszę że wszystko w porządku! Trzymamy mocno kciukiCzekam [emoji6]wczoraj miałam wizytę i ktg jak narazie nic się nie szykuje [emoji6]dzięki za pamięć [emoji9]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki bety ok 14 umrę chyba do tego czasu.... te plamienia to taki brąz połączony z krwią teoche....Spokojnie ja caly czas mam od 3dpt.takie brązowe dzis juz 10dpt.biore leki,a to nie przechodziale bedzie dobrze
kciuki zacisniete
![]()
Dzisiaj tez powtorzylam test i kreska sie utrzymujeHope322 - testy piękne więc kiedy beta?Bo kciuki już mnie bolą od ich trzymania!
![]()
Trzymamy do 14 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Wyniki bety ok 14 umrę chyba do tego czasu.... te plamienia to taki brąz połączony z krwią teoche....
Pewnie!! [emoji110][emoji110][emoji110]Dzisiaj tez powtorzylam test i kreska sie utrzymuje [emoji14] Beta jutro, wiec jeszcze prosze trzymac kciukasy![]()
1 h może być różnicy.Dziewczyny mam pytanie. Czy gonapeptyl mam robic rano zawsze o tej samej porze? Czy moga byc jakies odhylenia godzine/dwie? Bo maz czasami musi wczesniej wyjechac a to on robi mi zastrzyki...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom