Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Czy ja mogę się wina napić przy tych lekach ? Bo chyba na trzeźwo tego nie ogarnw![]()
Ja nie wiem jakie bierzesz dokładnie leki, ale ja po progesteronie i estradiolu i negatywnej becie piłam wino.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ja mogę się wina napić przy tych lekach ? Bo chyba na trzeźwo tego nie ogarnw![]()
Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwaKlasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywamaha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.
Ja wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?
Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!
Nadzieje sa male ale powtorz tak dla pewnosci w terminie kiedy lekarz zalecil. Przykro mi kochana, ze tak sie stalo. Bylam pewna, ze beta to tylko formalnoscJa wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam
Tez byłam pewna ale jak dzisian z rana zobaczyłam te plamienia to wiedziałam że to koniec... tak samo było poprzednim razem niestetyNadzieje sa male ale powtorz tak dla pewnosci w terminie kiedy lekarz zalecil. Przykro mi kochana, ze tak sie stalo. Bylam pewna, ze beta to tylko formalnosc![]()
@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?
Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!
Nie od dawien dawna nie bo ja nigdy dobrych wieści nie mamA w kalendarzu jesteś?![]()
Współczuje ja mam prace siedząca. Nigdy po punkcji nie maialm żadnego bólu nawet leków przeciw bólowych nie brałam. Moze dla tego ze przeważnie mam 3 do 4 jajek i mnie nie klika aż tyle co przy 20. Pewnie wtedy inaczej bym śpiewała[emoji44] tego samego dnia z bolu nawet siku nie mogłam zrobić. Dzień po byl moim pierwszym dniem w nowej pracy i gdyby nie Nimesil , chyba bym zeszła. W mojej pracy nie siedzisz , tylko jesteś cały czas w ruchu , no i czasami trzeba dźwigać.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę na to zeby chociaż jedno do zamrożenia było z tych 4.Ja też przed punkcja bardzo się martwilam (czułam bol jak w czasie owulacji) i byłam pewna, że jajka popekaly. Na szczęście tak się jednak nie stało. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie dobrze.