reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa :) Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam :)aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.

Najważniejsze ze sie podzieliły i masz dwa już ze sobą. Skoro zarodki podali to musiały być w dobrym stadium. Dlatego teraz myśl tylko o miłych i przyjemnych rzeczach, dbaj o Was i za jakiś czas przekaż nam informacje o pozytywnej becie.

@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?

Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!

@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?

Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!
Ja wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam

[emoji44] tego samego dnia z bolu nawet siku nie mogłam zrobić. Dzień po byl moim pierwszym dniem w nowej pracy i gdyby nie Nimesil , chyba bym zeszła. W mojej pracy nie siedzisz , tylko jesteś cały czas w ruchu , no i czasami trzeba dźwigać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje ja mam prace siedząca. Nigdy po punkcji nie maialm żadnego bólu nawet leków przeciw bólowych nie brałam. Moze dla tego ze przeważnie mam 3 do 4 jajek i mnie nie klika aż tyle co przy 20. Pewnie wtedy inaczej bym śpiewała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry