reklama

Kto po in vitro?

Kochana to mu powiedz, że go oddasz ale jak już będzie stary i brzydki :D A tak serio to strasznie mi przykro, przesyłam ciepłe myśli, trzymajcie się dzielnie, cała nadzieja w tym nowym leczeniu :*
no ma 25% skutecznosci ale wierze ze pomorze .. jesli nie to nie wiem..wole o tym nie myslec ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może się jeszcze nie zagniezdzilo . Spokojnie, ja czekałam do 12dpt. Test zrobiłam dopiero w tym dniu. Beta wyszła powyżej 2 ale co z tego słaby był przyrost. Powodzenia i postaraj się w miarę rozluźnić.

a u mnie dziś smutasy :( kolejne bobo w rodzinie, bratu urodziła się córeczka, oczywiście cieszę się z ich szczęścia i że maleństwo zdrowe ale mi serce pęka jak myślę o moich aniołeczkach ;(

reklama
Nie mamy nic ... za każdym razem była tylko jedna
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda :) dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione :) ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...
Ja też bym chciała starać się o adopcje ale najpierw po 12 latach muszę się przeprowadzić do Polski.
Trzymaj się kochana. Ściskam mocno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry