reklama

Kto po in vitro?

anioleczek12341 - w takim razie ciesze sie jeszcze bardziej, bo ze mnie taka pozytywna dziewczyna jest, a i optymizmu mi nie brakuje póki co :-) i ja również trzymam kciuki za dziewczyny, które mają w najbliższym czasie punkcje czy transfery i pozostałe zaciążone już laseczki:)

reklama
last time - tak, masz rację, za pierwszym razem jest najgorzej, teraz juz tylko pozostaje mysleć, że wszystko będzie dobrze :):):) aaa najlepsze jest to jak za pierwszym razem miałam znieczulenie to jeszcze jako świadoma powiedziałam do calego zespołu "ale fajnie się czuję" :):):) i potem już odpłynełaaam hihhih

last time na pewno dziś na usg wszystko będzie dobrze-czekam na wieści:tak:
Ja imiona już dawno wybrałam-w brzusiu siedzi Lenka, ale jakby tak przypadkiem gin się pomylił hehe to będzie Jaś:-)Oczywiście nasłuchałam się od rodzinki jakie to ja imię powinnam dać(każdemu inne się podobały:-))Ale ja z M jesteśmy nieugięci i takie nam się podobają i nikt ich nam nie wyperswaduje-zresztą już mówią wszyscy do brzusia Lenka:tak:

Magdusia - dokladnie imie wy wybieracie a nie dziadkowie, babcie, wujki i ciotki. U mnie tez sie glosy podiniosly jak wymyslilismy drugie dla chlopca jakby sie okazalo ze dwoch bedzie. I to drugie tak mi sie zaczelo podobac ze jak bedzie jeden to chyba sie zdecyduje na to. Pomysl emka a jak uslyszalam to marudzilam strasznie.
Last time - broda do gory, piers do przodu i na USG zwawym krokiem wszytsko bedzie dobrze. Ja na podglad jutro jade :-)

anioleczek - ty tez broda do gory piers do przodu i pewnym krokiem na egzamin, pokarz tej babie ze wiesz o co chodzi. Oj jak dobrze ze lata studenckie już mam za sobą.

A ja jestem nie wyspana a tu do roboty trzeba isc a jeszcze nocek nie odespalam, wariatka szefowa dala mi 7 nocek ale koleżanka wzięła moje dwie ostatnie, ale lekko nie ma i muszę na popołudnie iść. Czekam na weekend bo mam wolny:szok: sama nie wierze.

memories - nie masz wyjscia trafilas do nas to juz tylko pozytywne myslenie ci zostaje, za negatywne tutaj sie obrywa ;-);-);-)

last time, marcikuk dzięki:) mam nadzieje ze wz tym egzaminem bedzie jak mówicie:) chciałabym...

dostałam dzis przesyłkę a wniej zamówiony kilka dni temu dziennik ciąży:) Mówię wam jaka fajna rzecz:) przez internet mi się podobał, ale jak zobaczyłam go na żywo to już w ogóle jest świetny:)

dzienniczek fajna rzecz mam tez i sobie prowadze, fajna pamiatka bedzie.

last time - nie denerwuj sie babiszonku bo to szkodzi urodzie a poza tym w twoim stanie NIE WOLNO!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry