Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
Witaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
nie denerwuj się, u mnie w dniu transferu jajniki były lekko powiększone, a po pozytywnej becie jak byłam u lekarza to miałam płyn w macicy i jajniki po 10 cm. Niby powoli się uspokaja na usg serduszkowym nie było już płynu i jajniki się zmniejszyły, ale ponoć mogę to odczuwać do 12 tc i niestety odczuwamna wymioty mi sie nie zbiera oddycha sie ciezej, moze jakies zakarzenie przez brak antybiotyku. wkurwilam sie ..
Ja miałam 360 progesteron, przyrost bety o 66% powinien być. Wklep sobie w kalkulator hcg w internecieDziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114![]()
Hope tak się cieszę-NAPRAWDĘ- mimo ,że nie bardzo aktywna jestem-to co dzień czytam ,by być na bieżąco i strraaasznie Ci kibicowałam -suuuper! banan na ustachMam juz wynikbeta 460
![]()
![]()
Trzymam mocnoWięc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Monia piękny wynik [emoji16]Dziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114![]()
Nie tylko na słodkie....dziewczyny ja przy tych lekach ciagle mam ochote na słodkie tez tak macie? mozna zwariowac..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Wy piszecie,ze piekny wynik to sie ciesze juz nie bede sie zamartwiac.. jeszcze bol jajnika mnie niepokoi z ktorego byla owulka od wczoraj mozna powiedziec,ze caly czas do terazMonia piękny wynik![]()
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom