Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to jest jak się razem z dżoasia imprezuje...Hehe... Też Cię witam serdecznie i poczytaj bo my dla ratowania dżoasi od rana poruszyli sny kilka cudownych rzeczy na kaca[emoji381] [emoji382]O trochę mnie tu nie było mamy rodzynkasuper witaj w rodzinie
!! Ja utrzymuje temat kaca i idę gotować sobie rosół bo się zaraz wykończe ... zdycham
kac gigant
Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.A jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
No napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..Odrazu mowie nie nadrobie tak drukujecie że się nie datrochę mnie tu nie było.. A więc tak czekam na @ zastrzyki już w lodówce czekają
))) mam dostać 13stego mam nadzieję że przyjdzie tak jak trzeba i od 2dc zaczynam i jak wszystko pięknie pójdzie to pod koniec listopada transfer już się nie mogę doczekać
z mojej Pani doktor jestem mega zadowolona to super ciepła osoba bardzo dobrze się czuje na wizycie
pamiętam jak płakałam przy pierwszym zastrzyku A teraz się nie mogę doczekać jak zacznę się dziurawic hihihi
No przy hiperce to tak się nie da odrazu...Aśka moja miała to samo..Trochę zawód ale nie warto ryzykowac[emoji72]Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.
A pozniej pamietam,ze dzwonili i poinformowali ,ze na 6 wszystkie sie zaplodnily,ale o kl.nic nie bylo.Powiedzieli kiedy transfer,ale niestety nie doszlo dr.stwierdzil,ze moze byc to niebezpieczne i grozi mi hiperka.
Podziwiam CięNo napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..
Dami
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
oj ja to panicznie sie boje pobierania krwi i zastrzykow w brzuch histeria była niesamowita nawet przez godzine beczałam ..ale dla bobasa wszystkoPodziwiam Cięodkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwaale czego się nie zrobi dla małego szkraba
![]()
No..Takie to życie zwariowane, też mam czasem mały dołek ale dzięki temu że Aśka mi pokazywała Wasze posty i zaangażowanie nie trwał on długo.hehe.. może i miałyście szczęście bo Aśka oszczędna jest w słowach bo jakbym ja to opisał to gwarancja płaczu jak bóbr przez tydzień..Mam nadzieję, że niedługo mój zwierzak się odemnie wyprowadzi i będzie można zacząć od nowa.. w powiększonym skladzie[emoji3]Podziwiam Cięodkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwaale czego się nie zrobi dla małego szkraba
![]()
Dr zobaczyl łzy w mych oczach i poszedl mi na reke,ze nie musze placic przez rok za przechowywanie moich mrozaczkowNo przy hiperce to tak się nie da odrazu...Aśka moja miała to samo..Trochę zawód ale nie warto ryzykowac[emoji72]
Dami
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom