reklama

Kto po in vitro?

to ja już w tym tym miałam najpier własnie krem "Pimafucim" pozniej jakos czopki po niecałych 2 tyg "Nystatyne" i po tygodniu czopki "Macmiror" to wszytsko na ta moją infekcje zwaną "drożdzycą" i niedawno 2 tyg temu skończyłam "Clotrimazolum" czopki ale to już w drugim trymestrze. Jak masz infekcje trzeba ja wyleczyć nie wyleczona może doprowadzić do róznych rzeczy.

reklama
No właśnie to spotkanie się z ludźmi na tym etapie nie za bardzo... nikt nic nie wie,a ja z natury wygadana jestem i nie lubię tajemnic i udawania jakiegoś, wiec chyba narazie pozostanie bez spotkań :) dziękuję za odpowiedź :)

A to co masz od czasu transferu chodzic smutno i drapac sciany? Nie lepiej usmiech tylko na twarzy jechac na zakupy ciuszkowe I zachaczyc na lody z kumpela lub na jablecznik czy serniczek ...
Oczywiscie kazda z nas inna ja podalam moj sposob skuteczny bo sie udalo kochana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny i chłopaki ja juz po pynkchi juz w domku a wiec tak pobrali 7 pęcherzyków ale jeden się nie nadawał mam 6 pięknych pęcherzyków tak powiedział pan embriolog :) jutro ma lekar z dzwonić ile siee za plodnilo jestem mega szczęśliwa :) mega mocno bolał mnie ten jajnik dali ketonal i paracetamol i dopiero puścilo ale nadal czuje jak ciągnie :( ale bardzo sie cieszę że tyle ładnych jajek pobrali wiec dobra kura ze mnie
No widzisz, napewno będzie super...Trochę to niekomfortowe po zabiegu także z tego co Ci mogę powiedzieć jak moja Asia miała to przeciwbólowe do łóżka i spac[emoji6]
Buziaki od nas,
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to za problem nie rozumiem to nie jest zamkniete forum i kazdy moze tu wejsc. Jesli Dami chce gadac z nami to dobrze niech sie tu rozgosci milo wiedziec jakie jest spojrzenie faceta na to wszystko. Jakies 5 miesiecy temu tez byl tu facet ktory od nas potrzebowal pomocy jak moze pomoc zonie przejsc przez to wszystki. Ja uwazam ze to piekna z meskiej strony. Choc wiem ze wiekszosc z naszych mezow partnerow nie podchodzi tak do tego zeby zglebic swoja wiedze

to ja już w tym tym miałam najpier własnie krem "Pimafucim" pozniej jakos czopki po niecałych 2 tyg "Nystatyne" i po tygodniu czopki "Macmiror" to wszytsko na ta moją infekcje zwaną "drożdzycą" i niedawno 2 tyg temu skończyłam "Clotrimazolum" czopki ale to już w drugim trymestrze. Jak masz infekcje trzeba ja wyleczyć nie wyleczona może doprowadzić do róznych rzeczy.
Przeciez ja wszystko wiem,ze to sie leczy i trzeba wyleczyc.Ale na wlasna reke zadnych lekow nie wezmę.Radzę sobie... we wtorek bede u lekarza to mi cos przepisze.

juz Ci nie raz pisalam ze jestescie super para :) i poniedzialek jest nasz!

Wlasnie co do stresu, jak sobie z tym dajecie rade??? ja wlasnie zaczelam gotowac, kombinowac w kuchni aby sie odstresowac a wy????

a ja posprzatałam w kuchni teraz z znajomym bylismy na obiedzie no i na stresa wpierniczam jak szalona słodkosci w domu juz praktycznie nic nie ma ...a gdzie poniedziałek.. trocheam stracha kurcze znow prolaktyna mi skoczy...no bedziemy wzajemnie sie wspierac ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to spotkanie się z ludźmi na tym etapie nie za bardzo... nikt nic nie wie,a ja z natury wygadana jestem i nie lubię tajemnic i udawania jakiegoś, wiec chyba narazie pozostanie bez spotkań :) dziękuję za odpowiedź :)

Mam to samo! Z natury jestem bardzo otwarte i towarzyska, ale teraz "porzuciłam" spotkania towarzyskie... Nie chce odpowiadać na pytanie: co słychać? A dziękuje, po staremu. Bo po staremu nie jest. Jest... Sama nie wiem jak [emoji4] Kiedy miałaś transfer? Ja wczoraj. I leżeć niby nie trzeba, ale z tych emocji, przemyśleń, obaw i nadziei to na niczym nie moge sie skupić. Wiec nie rezygnuje z życia - tu pozmywam, tu poczytam - ale głownie leżę. I staram sie... nie myślec. Chociaż to nie łatwe

juz Ci nie raz pisalam ze jestescie super para :) i poniedzialek jest nasz!

Wlasnie co do stresu, jak sobie z tym dajecie rade??? ja wlasnie zaczelam gotowac, kombinowac w kuchni aby sie odstresowac a wy????

Hej imienniczko mojej żonki, a ja zrobiłem termin z kolega co miał zemną na kebaba jechać bo przegrał zakład który sam wymyślił. Tak żeby moja luba też się z nami wybrała i fajnie wyszło bo sobie kobietka moja pogadała i widać że się wyluzowała. Teraz się cieszy że obiadu robić nie musi[emoji4]
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry