dami
Fanka BB :)
Dziubusiu nie skończyłas jeszcze zamówienia...Hihi.. też tak macie przed??ja chce 3 kg czekoladyyy....
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziubusiu nie skończyłas jeszcze zamówienia...Hihi.. też tak macie przed??ja chce 3 kg czekoladyyy....
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie musisz nikomu tlumaczyc dlaczego zalozyles konto. Temat in vitro nie dotyczy tylko kobiet i nie rozumiem zachowania kolezanki. To wspaniale, ze interesujesz sie "tematem" i na 100% jestes w tym ze swoja zona. Nie kazda ma takie szczescie. Super, ze jestes z namiDzięki za odpowiedź w moim imieniu, to co napisałaś koleżance to oczywiście prawda a konto założyłem bo dużo osób o to pisało..Zresztą ja nie mam tematów tabu i dlatego też robiłem medyka..Wszystko jest dla ludzi a koleżanka jeśli jakiś Stress to polecam dobrą książkę a nie robienie g... Burzy[emoji57]
WitajWitam was
Od jakiegoś czasu do Was zaglądam, dzisiaj postanowiłam napisać
W poniedziałek miałam swój pierwszy transfer 4dniowego mrozaka. Jutro czeka mnie pierwsze badanie krwi i już się stresuje... Chciałabym żeby się udało
U mnie historia wygląda tak:
Staramy się z mężem od 4 lat, od dwóch leczymy się w niemieckiej klinice. Po wielu nieudanych próbach stymulowania cyklu lekami postanowiliśmy,że jednak zostało nam tylko in vitro. Stymulację i punkcje miałam miesiąc temu. Pobrano mi 18 jajeczek, z czego 16 się zapłodnilo. Niestety nie mogłam mieć transferu zaraz po punkcji,więc wszystkie jajeczka zamrozili. Odmrozili 4 jajeczka i jedno właśnie głaszcze i mam nadzieję,że się zaaklimatyzuje u mnie
Trzymajcie kciuki, bo jutro już co nie co może będę wiedziała
Pozdrawiam![]()
Ta aaa ja wiem co mój miał na myśli haha ha![]()
No ja wlasnie o tym mowie ze oni specjalnie tak mowia zebysmy zrobily to o czym mysliszTa aaa ja wiem co mój miał na myśli haha ha![]()
Juz ty dobrze wiesz po co to robicieMyślisz że to męski spisek jest?Hehe... Tylko po co mielibyśmy to zrobic[emoji57] [emoji12] [emoji72] [emoji72]
Dziękuję ci kochana czuje sie lepiej nie jakoś ekstra ale juz jest lepiej pospalam godzinkę boli ale o wiele mniej mam dac znać jutro jak sie czujeNa to kochana nie masz wplywu kazda stymulacja jest inna i inaczej reaguje na nia organizm. A hormony nie sa bez wplywu na organizm.
Zmierz sobie obwod brzucha i mierz go co jakis czas przez najblizsze dni. Uwazaj na zawroty glowy jesli bedziesz miala problem z sikaniem to tez jest coraz gorzej. I tak jak mowil lekarz problem z oddychaniem i kolatanie serca. Tak na chlopski rozum zeby ci wytlumaczyc jak rozpoznac to kolatanie to jest tak ze serce bije szybciej przez jakis czas pozniej znowu sie uspokaja jest dyskomfort w klatce piersiowej i szybciej to uslyszysz lezac z uchem na poduszcze niz poczujesz
Kochana i co na to brałaś ?Kurczę , też tak miałam miałam brzuch jak w 5 mcu i cała zagazowana. Mam nadzieję że tabletki Ci pomogą.
Bialko duzo bialka mniesko jogurcik kefirek i inne rzeczy ktore maja duuuzo bialka a nawet bialko dla sportowcow i woda hektolitry wodyMoi kochani ludzie wstałam czuje sie lepiej nie powiem że jakoś ekstra zajebiscie ale jest lepiej nie tak jak było lekarz kazał dac znać jutro jak sie czuje i kazał leżeć i pić dużodziękuję wam wszystkim ze się martwiliscie mam nadzieje ze Bedzie już lepiej i nie wróci ten straszny ból brzucha
HeheheheNo ja wlasnie o tym mowie ze oni specjalnie tak mowia zebysmy zrobily to o czym myslisz![]()