reklama

Kto po in vitro?

Cześć kobietki,
Dzisiaj idę na nockę o 23 , więc będę nadrabiać lekturę [emoji4]
Tymczasem...
Jestem 10 dni po punkcji i tyle samo na lekach: Encorton 10, Acard, Clexane, Estrofem 2x2, Neoparin i oczywiście witaminy. Od 10 dni mój brzuch to balon ( pokryty dodatkowo siniakami). Czy Wy , stosujące podobny zestaw też tak macie ? Często oprócz jakby kompletnego wzdęcia mnie mdli [emoji53]
Neoparin to odpowiednik Clexane masz brac jedno i drugie? Moj zestaw od prawie 3 tyg encorton20, estrofem 3x1, acard a od 2 tyg dołączyła clexane transfer we wtorek wiec od 2dni duphaston 3x1 i crinone 1 na noc i watroba chyba nie daje rady bo po jedzeniu brzuch mam jak balon i boli brzuchol... a suniaki to i owszem tez mam :-)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

reklama
1510432320-d493891b77303bca-aaaaaa.jpeg
tak to wyglada hihi...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mogłaś kochana..Ja tu taki nie uczesany...hihi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Neoparin to odpowiednik Clexane masz brac jedno i drugie? Moj zestaw od prawie 3 tyg encorton20, estrofem 3x1, acard a od 2 tyg doloczyla clexane transfer we wtorek wiec od wczoraj duphaston 3x1 i crinone 1 na noc i watroba chyba nie daje rady bo po jedzeniu brzuch mam jak balon i boli brzuchol... a suniaki to i owszem tez mam :-)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]
Wpisałam dwa razy ten sam lek. [emoji85] To chyba ze zmęczenia.... A tu nocka przede mną

Mam Neoparin 80, duphaston 1x1 i Lutinus 2x2, Encorton 10 , Estrofem 2x2, Acard.

Już zaczęłam się martwić. Dzisiaj rano myślałam że z łóżka nie wstanę. Wszystko mnie boli. Brzuch to jakiś dramat [emoji85]
Powodzenia na transferze [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wpisałam dwa razy ten sam lek. [emoji85] To chyba ze zmęczenia.... A tu nocka przede mną

Mam Neoparin 80, duphaston 1x1 i Lutinus 2x2, Encorton 10 , Estrofem 2x2, Acard.

Już zaczęłam się martwić. Dzisiaj rano myślałam że z łóżka nie wstanę. Wszystko mnie boli. Brzuch to jakiś dramat [emoji85]
Powodzenia na transferze [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

A jak tam maleństwo? Hihi..To będzie ciężka nocka..3mamy kciuki[emoji7] [emoji11]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry