Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak daleja z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak daleja z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
Ja codziennie dostawałam SMS z informacją od mojej pani dr jak sytuacja wyglądaA jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
To super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak daleja z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
Jaka dziwna jest natura człowieka...Część kochana, i jak dałaś radę z tym brakiem snu? Bo wczoraj pisałaś że oczy Ci się kleją... Niedługo do domu i kimonko[emoji11] [emoji57]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..Czyżby to takie oznaki matczynego instynktu? Albo szykujesz się już że gdy będzie już maleństwo to doglądać go będziesz w nocy[emoji4] [emoji4] [emoji6]Jaka dziwna jest natura człowieka...
My w pracy możemy spać, mamy kilka alarmów tak , że nas obudzą.
Jednak średnio co pół h do godziny budziłam się i sprawdzałam co u chłopaków.
Zaraz muszę zagonic ich do śniadania [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę i miec taka duza rodzinkę nie mam nic przeciwko tak sie bardzo cieszę M jak sie dowiedział to mówi żartujesz naprawdę bardzo sie cieszę jestem mega szczęśliwa aby ładnie se rozwijałyTo super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]
Dużo teraz odpoczywaj i będzie dobrze[emoji106]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super super wiadomość mam nadzieje ze już takie super wiadomość zostanąDobre wiadomości od rana![]()
super no.to trzymam kciuki za zarodeczki no i za niedługo transferDzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak daleja z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze