dobry wieczór!!!
Przepraszam ws ze tak poźno, ale wróciłam do domu koło 17 i padłam- byłam tak zmęczona, że musiałam sie położyć i spałam do tej pory. Nadrobiłam zaległości w czytaniu i już piszę. więc egoistycznie zacznę od siebie- egzamin zdałam- na 3,5 ale jakoś na tej ocenie to mi nie zależy. teraz liczy się mój dzidziuś a nie jakieś tam oceny

Betę zrobiłam dziś 29 dpt 11 968 więc do wizyty jeszcze troszkę brakuje, ale to się nawet dobrze składa... grunt, że rośnie i jest dzidziuś ze mną
mi mi ja podchodziłam w łodzi w gravicie a nie w Katowicach

Mojego dr jednak mogę polecić z czystym sumieniem- złoty człowiek
marcikuk i last time- wspaniale że słyszałyście swoje serduszka i widziałyście dzieciaczki- każda na innym etapie, ale to zawsze jest wielkie przeżycie na pewno! pochwalcie się zdjęciami jak macie...
madmax- trzymam kciuki za powodzenie
Anka, elcia- witam nowe koleżanki
miliaa z tą kupą to padłam- rozbawiłaś mnie do łez

co ci też przyszło do głowy?? Bardzo mocno &&& jutro i czekam na wiadomości od ciebie
gieniek leżysz? dbasz o siebie? kiedy masz kolejne usg? Bardzo wieżę w to, że uda ci się pokonać tego krwiaka i stanowczo ZABRANIAM ci gadać takie bzdury jak o tym ze nie powinnas być mamą!!! Jak któraś koleżanka ci juz napisała- mamą już jesteś i nią zostaniesz już na zawsze dla swoich maluszków! przytulam cieplutko
jutro będę robiła knedle z truskawkami, a dzis kupiłam wyśmienite czereśnie... mniam
życzę wszystkim miłej nocki... się rozpisałam