asinka89
Fanka BB :)
no mozna sfiksowac .. najlepsze filmy a jesc musiszJa z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mozna sfiksowac .. najlepsze filmy a jesc musiszJa z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!
Kochane otwieram na fb do wtorku nasza grupe z tajnej na zamknieta tak zeby kolejne osoby mogly dolaczyc do naszego grona![]()
Grupa Siłaczki z dzidzia na fotce profilowej
Konkretnie chyba tak trzeba wpisać w wyszukiwarkę FB "SiłaczkiKochane otwieram na fb do wtorku nasza grupe z tajnej na zamknieta tak zeby kolejne osoby mogly dolaczyc do naszego grona![]()
Grupa Siłaczki z dzidzia na fotce profilowej
no jasneA ja moge dołączyć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!
polecam jakieś durne gry w internetachJa z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!
Ja swego czasu jeśli się nie boisz ogladalem Walking death... Hehe..Początkowo to typowy film o zombie ale z czasem pokazane jest jak w postapokalistycznym świecie podejście ludzkie do człowieczeństwa się zmienia[emoji6]Ja z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!
Ale trafilas! Chirurdzy to mój najukochanszy serial!!<3 oglądam go na bieżąco!!Hej. Na mnie zawsze działał serial chirurdzy. Obejrzałam go już chyba ze 3 razy a ma 14 sezonów. Kocham ten serial wiec polecam [emoji6]
To grupa dla forumowiczek więc jak najbardziej[emoji5]A ja moge dołączyć?
Albo na twój problem z apetytem Kuchenne Rewolucje na seriale.net hehe..My z Aśka zawsze w trakcie dostajemy głoda patrząc na Madzie[emoji57] [emoji28] [emoji28] [emoji490]Ja z nerwów to mało jem.. Muszę znaleźć jakieś seriale żeby dotrwać do bety bo inaczej sfiksuje ze stresu!