Hey! witam się w Wami w poniedziałek, nie wchodziłam do internetu w weekend,bo za dużo przesiaduję-lepiej robić sobie przerwy i czytać książki:-)
Miliaa przykro mi,że miałaś ryzyko hiperki i nie doszło do transferu, mam nadzieję,że czujesz się dobrze i nie masz probemów z brzuszkiem? Już niedługo wrócisz po maluchy, to szybciutko minie a teraz masz czas dla siebie. Możesz sobie odsapnąć, iść na imprezkę, do wesołego miasteczka;-) bo potem już ciężko w pełni korzystać z życia
Lola216 dziękuję za artykuł o łożyskach. Niezbyt fajnie jak ma się problemy w tej kwestii,ale miejmy nadzieję,że u nas to wszystko się ponaprawia. O ile się nie mylę jutro masz USG połówkowe? Jak będziesz po napisz nam koniecznie jak poszło i wkej zdjęcia maluchów. Ile on już mają wzrostu i ile ważą? U mnie w sobotę wybił s kolei 11 tydzień i w przyszłą środę mam USG prenatalne-trzymaj kciuki!
Marcikuk biedactwo Ty moje! ja niby też pracuję,ale już jestem na zwolnieniu i chyba do końca chcę zostać. A ty planujesz w którymś miesiącu iść na zwolnienie i siedzieć już do końca czy raczej chcesz pracować najdłużej jak się da?
Aniołek czyli mamy wizytę tego samego dnia! Fajnie będziemy mogły podzielić się relacjami.
Roxi, Lazaya,Agapl,Madmax, Elala, Zosia i wszystkie wspaniałe dziewczyny w tego forum dziękuję Wam za ogromne wsparcie! Ja o was też cały czas myślę i modlę się wieczorem przed pójściem spać,żeby wszystko dobrze wam poszło,żebyście też były w ciąży i urodziły zrdrowe dzidziusie!
Szarlotka80 witam i zapraszamy do udzielania się:-)