walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dołączam sie do życzeń! :-)Powodzenia dziś dziewczynki. Niech transfery mają swój szczęśliwy finał za 9 miesięcy.
A Tobie @Sylwetka86 - bety, która sprawi radość i zacznie nowy, piękny rozdział w Twoim życiu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołączam sie do życzeń! :-)Powodzenia dziś dziewczynki. Niech transfery mają swój szczęśliwy finał za 9 miesięcy.
A Tobie @Sylwetka86 - bety, która sprawi radość i zacznie nowy, piękny rozdział w Twoim życiu.
Trzymam kciuki kochanaWitam Was wszystkich czule o poranku. Płodni byliście w ten weekend strasznie! [emoji3] Nie będę w stanę nadrobić [emoji30].
Krew oddana no i czekam na cud [emoji30] Wynik pewnie koło 16.
ja również trzymam za Was kciuki, udanych transferów i wysokiej bety@Weronika63 @JoannaRak @asinka89 przytulcie mocno kropeczki i nie puszczajcie przez najbliższe 9 miesięcy
Trzymamy za mocno Was kciuki!
@Sylwetka86 bety aż do nieba
Miłego dnia Kobity i @dami![]()
powodzeniano dziewczynki blastki przezyły.. 3-4 komorkowe... o 10 transfer
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje za kciuki jadę zaraz na ta betę ale i tak pewnie wyniki popołudniu. ... ale jakoś wiary w to że się uda nie mam choć te plamienia ustały od wczoraj . Miłego dnia wszystkimEjjj..Łepek do góry cycki w przód i napewno będzie super!! Zobaczysz jeszcze będziesz zaskoczona[emoji8] [emoji4] poniedziałek jest nasz!!Witam wszystkichdziekuje za kciuki jadę zaraz na ta betę ale i tak pewnie wyniki popołudniu. ... ale jakoś wiary w to że się uda nie mam choć te plamienia ustały od wczoraj . Miłego dnia wszystkim
U mnie w zaleceniach było aby przyjść z na wpół pełnym pęcherzemU mnie w zaleceniach było napisane, aby 1h przed transferem wypić 1,5l.
Trzymam dzisiaj dziewczyny kciuki!!