HopeFul87
Fanka BB :)
FraxyparyneA ja nie miałam wcale, jeśli tym razem sie nie uda to przy następnym transferze wszystko robię inaczej.
1. Cykl naturalny nie sztuczny
2. Chce Encorton
3. Oczywiście intralipid i embyrioglue
Co jeszcze radzicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FraxyparyneA ja nie miałam wcale, jeśli tym razem sie nie uda to przy następnym transferze wszystko robię inaczej.
1. Cykl naturalny nie sztuczny
2. Chce Encorton
3. Oczywiście intralipid i embyrioglue
Co jeszcze radzicie?
Powodzenia, kciuki zaciśnięte :-)te oststnie godziny strasznie wolno leca, ja czekam juz na lekarza!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wogole z tego biegania za moją Ż zapomniałem się z Wami przywitać, a więc dzień dobry wszystkim miłego dnia w pracy, co niektórym powodzenia w klinikach i 3majcie kciuki..Pomimo tego że jakiś zdechły jestem i miałem wczoraj 38.6 to lecę zaraz z Asia do kliniki po nasze szczęście..Co mnie nie zabije to wzmocnii a resztę zrobią endorfiny [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a po transferze bralyscie rekaniumw kryzysowych sytuacjach?? Tzn czy jest to bezpieczne dla kropka??
Dziewczyny pomocy.
Zrobilam sobie na wlasna reke badanie homocysteiny. Wynik 11.5. A za jakies 2 tygodnie ma byc punkcja.
Czy jest sens robic transfer z takim poziomem? Czy sprawiam tym jakies zagrozenie dla dziecka?
Jak ja obnizyc? (Pamietam ze buraki i metylowany kwas - ale jakie konkretnie dawki?) Zdaze w 2 tygodnie? Czy odpuszczac transfer?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nawet w terminie miesiączki się nic nie działo, a jestem już tydzień po. Sapię tylko jak bym codziennie w jakimś maratonie biegała.
Bardzo Ci dziękuję.Zdążysz w dwa tygodnie spokojnie, ja brałam te oto suplementy zgodnie z dawkowaniem.
Do tego dużo buraków, ryb, por, ziemniaki. Mało mięsa.
W dwa tygodnie spadło mi z 15,4 do 11,5 właśnie - wiec Tobie powinno spaść do okolicy 8-9.
Zdążysz w dwa tygodnie spokojnie, ja brałam te oto suplementy zgodnie z dawkowaniem.
Do tego dużo buraków, ryb, por, ziemniaki. Mało mięsa.
W dwa tygodnie spadło mi z 15,4 do 11,5 właśnie - wiec Tobie powinno spaść do okolicy 8-9.