Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1![]()
Będzie dobrze, 3mamy kciuki!![emoji4] [emoji4]Cześć,miłego dnia. Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam aż mnie wywołają na punkcję. Jest stres.
kochana leze sobie moj M zrobi obiadek bylismy w sklepie nie dał mi sie schylic nawet..To niech dwie kropeczki zostaną z Wami. Asia oszczędzaj się i nie denerwuj. Trzymam za Was mocno kciuki .
kochana przykro mi ... trzymaj sie i jak cos piszNiestety wynik się potwierdził beta 0.1![]()
Na powiedziała w Niemczech że nic nie trzeba tylko na siebie uważać, nie palić i nie przecinać ze sportem..Jak zapytałem o diazepam(relanium) to zrobiła wielkie oczy że po co bo to psychotropy sa[emoji28] i teraz bądź tu mądry... Hihi..ja mam napisane ze od dnia transferu (zaczynajac dwie godziny przed transferem) brac relanium dwa razy dziennie przez 4 dni!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczyny@Weronika63 @JoannaRak @asinka89 przytulcie mocno kropeczki i nie puszczajcie przez najbliższe 9 miesięcy
Trzymamy za mocno Was kciuki!
@Sylwetka86 bety aż do nieba
Miłego dnia Kobity i @dami![]()
A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1![]()
hej dziewczyny wrocilismy własnie z klinikidwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom