reklama

Kto po in vitro?

Ja dziś przytulilam 2 kropki!!<3 mam nadzieję że zostaną że mną na kolejne 9 miesięcy !! Beta dopiero na 27.11.17 więc chwilę poczekam. Dziekuje za Wasze wsparcie i mile słowa;*
No to może będą 3 świeże mamy[emoji4] [emoji4] [emoji4] Asia ma za 10 dni bodajże betę..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
Uff już po punkcji. Pobrano 21 komórek. Było fajnie, jeśli można tak to nazwać. ;) teraz tylko oczekiwanie na czwartek na transfer. Będę obgryzać paznokcie,bo z kliniki zadzwonią tylko jeśli coś pójdzie nie tak. Jutro mam się skontaktować z moją panią doktor i powie mi mniej więcej co i jak jeśli chodzi o zarodki. Na sali po zabiegu były też dziewczyny na transfer. Dwie były po udanym in vitro i przyszły po mrożaczki. Od razu człowiekowi się lepiej robi jak słyszy pozytywne historie. :)

Super wynik. Oby dalej wszystko też tak dobrze szło :)

Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...
Dlatego my się mało komu chwalimy..Nie chcemy potem dodatkowego stresu jeśli coś będzie nie tak..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry