gosia321
Fanka BB :)
Glupoty opowiadalNo to wspaniale wiesci bo mi tak lekarz przedstawil ze w sumie po te 1 nie ma co wracac! I dlatego sie tak przestraszylam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To po co je mrozili
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Glupoty opowiadalNo to wspaniale wiesci bo mi tak lekarz przedstawil ze w sumie po te 1 nie ma co wracac! I dlatego sie tak przestraszylam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mieszkam w landzie Niedersachsen i leczę się też tutaj w DE.
Przykro mi kochana xNiestety wynik się potwierdził beta 0.1![]()
Powiem Ci ja ja się czuje normalnie. Jajniki po punkcji przestały mnie wreszcie boleć, piersi tez juz nie bola. Jestem dziwnie spokojna =)
Będzie dobrze .... wierzę w to więc nie ma co się załamywaćPrzykro mi kochana x

dziękujęmam tylko nadzieję że dobrze wróży... z góry przepraszam za laicką orientację w temacie - zdarza się tak, że progesteron taki jak u mnie a beta jednoznacznie negatywna?
pytam bo dziś jest 4dpt a zaczyna mnie boleć dół brzucha.. co to oznacza?![]()
dziękujęmam tylko nadzieję że dobrze wróży... z góry przepraszam za laicką orientację w temacie - zdarza się tak, że progesteron taki jak u mnie a beta jednoznacznie negatywna?
pytam bo dziś jest 4dpt a zaczyna mnie boleć dół brzucha.. co to oznacza?![]()
U mnie nic, już wczoraj po ostatnim teście odstawiłam leki. Dziś już dostalam okres także tylko progesteron mnie trzymal.
Odnabrück jest 250km Odemnie więc chyba odpuszczę hehehe...cosik wymyślę =)Weroniko ,
nie wiem gdzie w Niedersachsen mieszkasz ,ale sa labolatoria ktore wykonuja znw. Igel Behandlung i mozesz spokojnie Bete zrobic i wszystko inne tez. Niedaleko Osnabrück jest jedno,a ty pewno mieszkasz na drugim koncu ...?![]()
Dobry, do utrzymania ciąży w tej 2 jednostce potrzebny pozimnorogesteronu to 20-30Dziewczyny mam do Was pytanie - transfer miałam 09.11 i dziś zrobiłam progesteron i dostałam właśnie takie wyniki: 172,400 nmo/l i 54,13 ng/ml. BARDZO Was proszę o interpretację.... co ona znaczą?