Mruch
Fanka BB :)
Mruch Kochana proszę cię bądź silna bo ja za nas dwie nie wiem czy dam radę staram się ale ciężko jest....
Nie No wiem marudzę sobie! [emoji30] Trzea sie brać do życia! Nie mogę, podniosę nogę i dalej mogę [emoji3][emoji106]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mruch Kochana proszę cię bądź silna bo ja za nas dwie nie wiem czy dam radę staram się ale ciężko jest....
Kilka dni mozesz marudzic, to nawet wskazane. Ja uznaję zasadę że do @ można mieć dola, jak juz przyjdzie to trzeba sie podnieść i dalej walczyć!! :-)Nie No wiem marudzę sobie! [emoji30] Trzea sie brać do życia! Nie mogę, podniosę nogę i dalej mogę [emoji3][emoji106]
Nie, kochana prolutex to progesteron a fraxi to heparynaDziewczyny prolutex to dziala tak samo jak frexapirina??
Dziekuje! Na Was zawsze mozna polegac!Przy 3dniowym zarodky beta powinna byc dodatnia w 9dpt, przy blastce teroretycznie 6dpt powinna wyjsc, oczywiscie sa odstepstwa od regulyjak bedzie cokolwiek powyzej 1 to trzeba poczekac i powtorzyc. A wiek ciazy w naszym przypadku ivf liczysz tak, ze do wieku zarodka dodajesz 14, (jak blastka to 5+14=19) + ile dpt. Czyli 9 dpt to taki standardowy 28 dc i mozna robic sikacze
![]()
Bywały
Asiu, Beta zaczyna byc produkowana 48h po zagniezdzeniu ktore odbywa sie pomiedzy 6a12 dpt. Nie jestes w stanie okreslic konca implantacji ,dlatego raczej niemozliwoscia jest okreslenie czasu kiedy sie pojawi. Jak ktos ma nerwy ,moze np. od 6 pt codziennie robic testy ,funkcjonuje tylko u osob ktore nie dostana zawalu przy jednej kresce w 6dptBeta ponizej 5 ozacza niestety porazke.Z doswiadczenia forumowego
w 9dpt. wychodzila Beta u dziewczyn. pomiedzy 50 a 130 ,przynajmniej za moich czasow.
Nie. Prolutex to progesteron w zastrzyku a fraxiparina na zakrzepicę jestDziewczyny prolutex to dziala tak samo jak frexapirina??
zamiast w końcu odpocząć od komputera to ślepe w telefon

nie , prolutex to progesteron potrzebny do utrzymania ciazy a fraxiparina to na rozrzedzenie krwiDziewczyny prolutex to dziala tak samo jak frexapirina??