asinka89
Fanka BB :)
no mam taka nadzieje poki co nic nie czuje...hmm zadnych objawow czy cos ..Super super co bedzie rozowe dwie pupy za 8 miesiecy :*
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mam taka nadzieje poki co nic nie czuje...hmm zadnych objawow czy cos ..Super super co bedzie rozowe dwie pupy za 8 miesiecy :*
no niech cie badaja i sprawdzaja... a do domu nie masz sie co spieszyc niech cie wylecza zebys juz z bolu nie płakała...Był obchód lekarz powiedział że do badania i tyle wiem leżę i czekAm na to badanie
Cześć wszystkim dziś mój 41dpt.Pierwsza wizyta strasznie się boje czy wszystko jest ok z moim okruszkiem.Jak zobaczę mój mały babelek i usłyszę że wszystko jest ok dopiero wtedy się uspokoje.
Dam znać już po wszystkim.
To juz niedlugo, szybko zleci14:20
Oj też miałam, za drugim razem poprosiłam o doustnaDziewczyny co robić??od tej luteiny chyba jakiejs infekcji sie nabawilam juz niewiem co robic lekarz dopiero we wtorek![]()
Czy któraś z Was była przeziębiona po transferze? Katar dostałam[emoji37] Można zażywać jakieś leki?
Pozno w porównaniu do innych dziewczyn.Ja się leczę w Paryżu tutaj ustalają wizyty jak najmniej a konkretnie.Z jednej strony spoko ale z drugiej przy pierwszej ciąży tak późna wizyta to dramat.To juz niedlugo, szybko zleciw ogole to jakos pozno masz ta pierwsza wizyte
A Ty który masz dpt?Wiem kochana co przechodzisz,ja dziś mam pierwszą wizytę serduszkową i tak strasznie sie stresuje czy wszystko dobrze.