asinka89
Fanka BB :)
no mam taka nadzieje poki co nic nie czuje...hmm zadnych objawow czy cos ..Super super co bedzie rozowe dwie pupy za 8 miesiecy :*
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mam taka nadzieje poki co nic nie czuje...hmm zadnych objawow czy cos ..Super super co bedzie rozowe dwie pupy za 8 miesiecy :*
no niech cie badaja i sprawdzaja... a do domu nie masz sie co spieszyc niech cie wylecza zebys juz z bolu nie płakała...Był obchód lekarz powiedział że do badania i tyle wiem leżę i czekAm na to badanie
Cześć wszystkim dziś mój 41dpt.Pierwsza wizyta strasznie się boje czy wszystko jest ok z moim okruszkiem.Jak zobaczę mój mały babelek i usłyszę że wszystko jest ok dopiero wtedy się uspokoje.
Dam znać już po wszystkim.
To juz niedlugo, szybko zleci14:20
Oj też miałam, za drugim razem poprosiłam o doustnaDziewczyny co robić??od tej luteiny chyba jakiejs infekcji sie nabawilam juz niewiem co robic lekarz dopiero we wtorek![]()
Czy któraś z Was była przeziębiona po transferze? Katar dostałam[emoji37] Można zażywać jakieś leki?
Pozno w porównaniu do innych dziewczyn.Ja się leczę w Paryżu tutaj ustalają wizyty jak najmniej a konkretnie.Z jednej strony spoko ale z drugiej przy pierwszej ciąży tak późna wizyta to dramat.To juz niedlugo, szybko zleciw ogole to jakos pozno masz ta pierwsza wizyte
A Ty który masz dpt?Wiem kochana co przechodzisz,ja dziś mam pierwszą wizytę serduszkową i tak strasznie sie stresuje czy wszystko dobrze.