gosia321
Fanka BB :)
Dokladnie telefoniczna konsultaxja jak nie widzi co sie dzieje to nie wszystko@PaulinkaP szkoda że lekarz wcześniej nie wysłał Cię do szpitala! Dobrze że już masz pomoc... Trzymaj się!
---32tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie telefoniczna konsultaxja jak nie widzi co sie dzieje to nie wszystko@PaulinkaP szkoda że lekarz wcześniej nie wysłał Cię do szpitala! Dobrze że już masz pomoc... Trzymaj się!
---32tc---
Człowiek jest mądry po fakcie teraz wiem ze mogłam iść wcześniej ale i tak by odroczyl transfer nie dałabym rady wytrzymać do rana już wczoraj naprawdę kiepsko sie czułam już M prosiłam aby nie pozwolił mi odejść bo ja chyba umieram tak chujowo byłoOjej straszne trzymaj sie kochana. A mowilam nie czekaj z pojsciem do lekarza. Odpoczywaj i trzymaj sie
Noo tak masz racjePierwszy dzien @ mialas 11.10?? Jesli tak to masz 4+6 jak jaliczy sie skonczone tygodnie. Razem betowalysmy to az tydzien roznicy nie moze byc
![]()
jak ja to policzylam niewiem
czekam na wynik bety zaraz bedzieWidziałam i słyszałam moje 19 mm szczęścia ulzylo uff.
No tak 1 dzien po transferze a ty chcialabys juz czuc wszystkie objawy ciazyno mam taka nadzieje poki co nic nie czuje...hmm zadnych objawow czy cos ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sok z cytryna i imbirem, miod mleko i czosnek, sok z czarnego bzu i ewentualnie *spam*Czy któraś z Was była przeziębiona po transferze? Katar dostałam[emoji37] Można zażywać jakieś leki?
Dostajesz tylko leki przeciwbolowe a jakies kroplowki heparyne dostinex nic?Kochani już po usg mam 7ml płynu w brzuchu i jajnik jest 7 na 6 cm płynu od wczoraj nie przybyło dostałam jeszcze teraz ketonal i jeśli do jutra nie przybędzie płynu to jest szansa ze wyjdę do domu a teraz czekam nadal na informacje jak moje dzieciątka się maja
Już po badaniu nasz synek ma prawie 350 gram długi na 25 cm ,wszystko jest dobrze przepływy itd serduszko,mało chciał współpracować ale dał rade![]()
Witaj spowrotem kochanaCześć dziewczyny, wracam po pół roku i biorę się do roboty - dziś start stymulacji..
U Was pewnie dużo się pozmieniało oby na lepsze! Musze troche nadrobić czytania. Trzymam za każdą z Was kciuki niezależnie na jakim jest etapie!
Jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu ;-)
Oby teraz było inne zakończenie ;-)
A coś z tym leków Ci zmienili.. dodał Ci coś immunolog?
Za kilka dni...? Jeszcze nie wiesz dokładnie, czy nie chcesz mówić dokładnej daty??;-)