Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie!! W tym samym czasie zapytalam o Twoja beteMam juz bete 1324 15dptniewiem czy dobrze czy nie jak na ten dzien po transferze,ale ciesze sie...
Udzielaj się... zawsze to męski punkt widzeniaHihi..Ja też ostatnio spasowałem bo chyba kobitki tu trochę zasypałem postami...I tak teraz bardziej zaglądam niż się udzielam bo mnie tu dość będziecie mieć[emoji85]
No napewno by to wiele pomogło, zobaczymy jak to się potoczy[emoji19] [emoji6]
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
ZauważyłamPieknie!! W tym samym czasie zapytalam o Twoja bete![]()

Dziewczyny ja zmienilam lekarza bo poprzedni wlasnie mi sie wydawal ze bierze pacjentow jak numerki, teraz mam nowego. Kompletnie inna bajka, uwielbiam go. Czuje sie o wiele bezpieczniej z nim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No troszkę odpuściłem bo tyle pisałem jakbym spamował..Udzielaj się... zawsze to męski punkt widzeniaja staram się trochę głowę rozluźnić. Dzisiaj strasznie kuje mnie jeden jajnik, nie wiem czy to dobrze czy źle...a mam 4dpt.
A jak Asia p anikuje trochę ?? Czy raczej spokojna i pełna nadzieji ?