reklama

Kto po in vitro?

milaa - ostatnio się dowiedziałam, że zarodki lepiej się przyjmują na naturalnym cyklu.

A ja już się niesamowicie cieszę, bo mam nadzieję, że jutro będzie ostatnia w tym roku @ i przyszła wiosna będzie pod znakiem dłuuugich spacerków z Bąbelkami ;)

BRAWO za tak pozytywne myślenie :))))) Nie tylko wiosna będzie pełna spacerów ale i lato,jesień...... :)))))

reklama
cie,mogród jak się patrzy w tej naszej polsce... i takie głupoty pinii publicznej podają. moja baca sie ostatnio nasłuchała radia maryja i tam podobno mówili że :"na takie invitro to stać kazdego bo to kosztuje tylko 3 tysiące" normalnie czasem to aż się nie chce słuchać tych wiadomości wszystkich:( W jakim my żyjemy świecie???

Dziewczyny, czytałam dosłownie to samo na innym forum:

PO odkłada sprawę in vitro. PiS składa dwa projekty - Wiadomości - WP.PL

Nie chcę się już znowu nakręcać,ale mam ochotę wyjechać z tego kraju, co wejdę na wiadomości to mi ciśnienie skacze:-(
Last time ja też nie wyglądam pięknie w ciąży-czuję się okropnie...jestem chodzącym koszmarem i nie jestem jedną z tych kobiet, który w ciąży wyglądają pięknie i promieniująco! Mam pryszcze na twarzy, na dekoldzie, ramionach, włosy mi rasną wszędzie tak jak nigdy i to takie czarne, no i sadło na brzuchu też już niezłe. Czuję się aseksulanie;-)

Lazaya - kolejne usg mam za tydzień w czwartek i już się boję.... ;)))

miliaa - Witaj kochana :)) Pytasz jak się czuję - dziękuję,dobrze,choć powoli zaczynam wariować,więc nie wiem czy w przyszłym tygodniu zamiast do ginekologa nie wybiorę się przypadkiem do psychologa. Te objawy... pojawiają się,znikają - obłęd. Dzisiaj rano piersi przestały mnie boleć no i jak tu nie myśleć czy aby wszystko jest ok. Oczywiście,cały czas staram się myśleć TYLKO POZYTYWNIE :))) A jak Ty się czujesz? Czas szybko leci,niebawem będziemy czekać na wynik twojej POZYTYWNEJ bety :)))

Dziękuję. Eh no cóż muszę czekać. A najgorsze jest to że jutro już bym miała badanie estradiolu i przygotowanie a tak przez to że jej @ nie ma mam:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Last time - no bo wiosną to będą Bąbelki, potem dzidziusie, które przeistoczą się w Człaptaczki :-)
aniołeczek - szkoda Twoich i Dzidziusia nerwów na takie głupoty!!!!

masia123-dziękuję za namiar, właśnie podczytuje co nieco o doktorku no i rzeczywiście dobre ma opinie.
miliaa-zarodeczki miałam podane w trzeciej dobie(a już myślałam że wszystko napisałam)
aniołeczek-poczytałam ten artykulik, szkoda słów…
nicola 691-witaj, nie mam pojęcia co z twoją@ nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale na pewno któraś z kobietek coś Ci doradzi

UWAGA!!!-poszukuję dobrego Gina z okolic Wodzisławia, Rybnika, Żor (woj.śl.)Macie namiary to byłabym wdzięczna;-)

Nikola- witaj i rozgość się. możesz śmiało pisać zawsze znajdzie się ktoś kto będzie znał odp na twoje pytania. Z tymi @ to różnie bywa... jesli jesteś pewna że nie jesteś w ciąży to niestety nie zostaje ci nic innego jak czekać cierpliwie...

Dziewczyny, ja tez jestem taka slabawa, do wczoraj ciagle glodna a dzis juz odwrotnie... Jem na sile, bo mi niedobrze....
A do tego spie, no I sie stresuje, bo moje pierwsze usg przelozyli z piatku na dzisiaj! Juz dzis bede wiedziala co I jak :) jestem tak zestresowana, ze nie moge sie na niczym skupic....
ja tez z moim M ogladalismy wiadomosci.... Tragedia!!!

reklama
Dziewczyny, ja tez jestem taka slabawa, do wczoraj ciagle glodna a dzis juz odwrotnie... Jem na sile, bo mi niedobrze....
A do tego spie, no I sie stresuje, bo moje pierwsze usg przelozyli z piatku na dzisiaj! Juz dzis bede wiedziala co I jak :) jestem tak zestresowana, ze nie moge sie na niczym skupic....
ja tez z moim M ogladalismy wiadomosci.... Tragedia!!!

Kochana, mocno ale to mocno trzymam kciuki za Twoją dzisiejsza wizytę :))) Wszystko musi być dobrze. Wiem,co to stres przed wizytą. Przed pierwszą myślałam,że umrę ze strachu,przed drugą tylko trochę było lepiej a teraz przed trzecią znowu mocno się stresuję bo te moje objawy ciążowe są a potem znikają......
Będzie dobrze kochana :)))) Czekam na wieści.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry