dżoasia
Fanka BB :)
Cudnie :* Oby tak dalej! I szczęśliwego zakończenia Ci życzę, dbajcie o siebiePrawdopodobnie księżniczka będzie. Mąż chodzi dumny jak paw. Dziś nie byla mierzona, ale na prenatalnych 6.11 6,5 cm.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie :* Oby tak dalej! I szczęśliwego zakończenia Ci życzę, dbajcie o siebiePrawdopodobnie księżniczka będzie. Mąż chodzi dumny jak paw. Dziś nie byla mierzona, ale na prenatalnych 6.11 6,5 cm.
Trzymamy [emoji173]Dziewczynki ja dziś w końcu byłam na badaniach od immunologaWyniki za ok 3-4 tygodnie, ale i tak jestem zadowolona, że coś się w końcu dzieje
Na 15.40 idę tez na wizytę, żeby sprawdzić jak sobie radzi moja macica po łyżeczkowaniu, dziś już 30ty dzień po zabiegu a po @ ani śladu, więc trzymajcie kciuki, żeby tam wszystko było dobrze, bo trochę się obawiam...
Ja właśnie miałam 3dniowy zarodek nie blastke wiec będę musiała poczekać jeszcze chyba..Z tym bolem jajnika to i ja tak mialam wiec to moze byc dobry znak10dpt moze byc juz jakis cien drugiej kreski,ale tez nie koniecznie.Ja zrobilam w 9dpt blaski i byla juz druga wiec odrazu na bete
![]()
Powodzenia kochana i nudnej ciąży [emoji173][emoji8]Dziewczyny, zaczynałam z Wami, a już 14 tydz ciąży. Uciekam, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby się udało. Szczególnie kibicuje @dżoasia razem betowałyśmy, dużo przeszłaś i wierzę, że osiągniesz swój cel i @walczaca o szczescie kciuki.
Hm, co oznacza Ovitrelle? Może faktycznie 10 dpt zrobię test zawsze te 2 dni różnicy ja tez zaciskam kciuki za CiebieJa nie mam jak zrobić bety więc kupiłam pakiet zwykłych testów. I tak robiłam je nie z porannego moczu by wiedzieć kiedy Ovitrelle znika. Kreski wychodziły bladziutkie.
10 dpt kreska wyszla już znacznie ciemniejsza , również nie z pierwszego moczu. We wtorek pojadę na betę do prywatnego labu, wcześniej nie ma sensu.
Trzymam kciuki [emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć kochana .Czesc Dziewczyny! 100 lat nie pisałam ale czytam Was od czasu do czasu bo jesteście jak wielka księga mądrości.
Gratuluję pozytywnych bet, bijacych[emoji179] i urodzonych dzieci [emoji67][emoji68][emoji66]
Oswajam z się z myślą że niedługo będę się szykować do kliniki. Może w grudniu? Od ostatniego invitro minęło 13 miesięcy.
Póki co czekam nadal na wynik kariotypow (te starsze stażem na forum koleżanki wiedzą że robię je na NFZ i na wynik czeka się ponad 6 miesięcy)
We wrześniu minęło 6 miesięcy, dzwoniłam do szpitala. Uzyskiwalam informacje. Proszę czekać... Dzwonię w październiku i Pani nagle oznajmia mi że MUSZĘ powtórzyć badanie, bo za mało pobrali materiału. Moja złość sięgnęła zenitu.
Tym razem badanie idzie jakimś trybem przyspieszonym. Wynik za tydzień mam ponoć odebrać.
Męża już są od września.
Eh
Ciągle się zastanawiam od czego zależy jakoś i ilość komórek.
Idziemy różnymi cyklami.dlugi krótki. A uzyskujemy różnej jakości i ilości komórek.
Problem bezpłodności zaczyna dotyczyć w moim otoczeniu coraz większej ilości par.
Ostatnio dowiedziałam się o 4. To jest straszne, że nie mamy żadnej pomocy w tym temacie.
Ale cóż. Trzeba walczyć nie ma co narzekać
Jeszcze raz gratuluję!!!!
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków, niestety daje fałszywy pozytywny wynik.Hm, co oznacza Ovitrelle? Może faktycznie 10 dpt zrobię test zawsze te 2 dni różnicy ja tez zaciskam kciuki za Ciebie![]()
AMH 1.14 protokół długi pobranych 7 pęcherzyków jajnik miał 8cm@PaulinkaP a powiedz mi kochana jakie Ty masz AMH , jakim protokolem szlas i ile pecherzykow mialas?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom