Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
I po wizycie. Widoczny pecherzyk ciążowy i to wszystko. Za 2 tygodnie wizyta serduszkowa.
Najważniejsze, że Malenstwo jest tam gdzie być powinno. Teraz trzeba cierpliwie czekać. Wszystko musi być dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I po wizycie. Widoczny pecherzyk ciążowy i to wszystko. Za 2 tygodnie wizyta serduszkowa.
Czyli powódź...??
A ja sobie jeszcze na @ poczekam... okazalo se ze rosnie.ladny pwcherzyk na prawym jajniku i juz ma 19mm, powinien za kilka dni peknac. I dr powiedziala ze wcale nie.musze uwazac jak chce sie poprzytulac z mezem hihi. Endo prawie 7 mm - ponoc ladnenie wiem czy mowic o tym mezowi, bo biedny moze sobie narobi nadziei albo sie przestraszy... tyle lat sie nie udawalo to czemu teraz by mialo... ale po orzechy zajade do sklepu bo przed transferem prawie wszystko wyżarłam
![]()
Mnie to boli i nawet mocno , tak się zastanawiam czy coś na paracetamolu mogę wziąć ??@marg88 oby to był dobry objaw, nie boli mnie teraz jakoś bardz mocno ale czasem ukłucie czuje... piersi jakby większe, obolałe i wrażliwe... niestety podobnie jak na okres.. a robisz test wczesniej z moczu? Kiedy testujesz betę?@labelladurmiente ja co prawda odczuwam jakbym była ciut cieplejsza... albo mnie sie wydaje a w domu termometra brak
![]()
Jutro sprawdzę betę. Byłam nawodniona, zdążyłam wypić herbatę i dwie szklanki wody. W poniedziałek też mi się to przytrafiło. Miałam nadzieję, że mizerna miesiączka wszystko załatwiła. Zawsze mam 7 dni i obfitą.
Na cud nie liczę, chociaż nie powiem, iskierka nadziei na dnie serducha się tliDobrze, że stosowalas kuracje winem, opłacało się dbać o endo bo może naturals się trafi. Przytulaj się z Mężem jak masz zielone światło. Może już nie będziesz do stycznia musiała czekać.
Paracetamol weź, lepiej dla kropka jak weźmiesz jeden apap niż jak się będziesz męczyć. Kochana, póki nie masz bety do głowa do góry, teraz postaraj się być szczęśliwa, na zmartwienia jeszcze ewentualnie będzie dość czasu :*Mnie to boli i nawet mocno , tak się zastanawiam czy coś na paracetamolu mogę wziąć ??
a test? Chyba tylko krew zrobię 20 bo ostatnio testy za dużo nerwów i płaczu mnie kosztowały, a leki i tak brałam do bety więc teraz nie chce się stresować... Tym bardziej ze to już ostatnia moja próba. Ja już chyba też się poddaje, nie mam siły już do walkiani żadnych mrozaczkow. Wyć mi się chce.
Super, cała drużyna piłkarskaWszystkim życzę naturalnej ciąży.
Taniej, milej i bez hiperki.
Zostało nam 11 zarodków, rzekomo ładnie się rozwijają. Jutro transfer. Oby rosły te moje maleństwa. Już je bardzo wszystkie kocham.![]()
No raczej!!!!! Super!!!!! Który masz dpt?Dziewczyny pomóżcie, wynik bety 227,2 oznacza ciążę?