reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..

cieszę się, że na niego to podziałało :) teraz będzie już tylko dobrze! :*

musicie się czegoś trzymać :* a dami często ma wizyty? czegoś konkretnego się dowiedzieliście dzisiaj? wy tam po niemiecku musicie rozmawiać czy macie jakiegoś tłumacza??
tłumacz drogi ..sami dogadujemy sie.. raz w tygodniu sa wizyty..no poki co nic nie wiemy kasa chorych zwleka z decyzja czy zapłaca za terapie..jesli za tydzien nie dadza odpowiedzi bedziemy sami zbierac na leczenie .. koszt jest duzy... ale co zrobic..

reklama
Rozmawiałam z lekarzem na temat Luteiny i jej refundacji, chciał bez problemu wystawić receptę na R, ale powiedziałam, że mam kilka opakowań Luteiny podjęzykowej i czy ma jakieś znaczenie, którą będę przyjmowała. Powiedział, że w takim razie szkoda kasy i mam tą podjęzykową przyjmować dopochwowo i będzie git. Duphaston mam cały czas przyjmować, Estrofem całkowicie odstawić, bo on działa tylko do momentu zagnieżdżenia zarodka, plastry Estraderm do kolejnej wizyty, Acard do odwołania i Medrol powoli schodzić z dawki. Co najlepsze wystawił mi L4 ciążowe, przyjęłam z bananem na gębie, tyle czekałam na tą ciąże, że praca nie jest tego warta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry