hope322
Fanka BB :)
U mnie nie ma opcji zaplacic niestety takze trzeba sie nauczyc z tym zycJa tych co nie moglam to kazali placic prywatnie hah Banda no Ale tyle dobrze ze ribili
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie nie ma opcji zaplacic niestety takze trzeba sie nauczyc z tym zycJa tych co nie moglam to kazali placic prywatnie hah Banda no Ale tyle dobrze ze ribili
hej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...Ohh rany dajecie znsc Po !![emoji173]️
Super wiadomosc! GratulacjeKochani mam zamrożone 4 pięknej klasy blastocysty tak powiedziała Pani która je mrozipowiedziała że będzie podawać po 1 szt ponieważ z tej jednej będzie piękna ciąża napewno ludzie czy wy wiecie jaka ja jestem szczęśliwa ja się śmieje płacze i wszystko na raz z tego szczęścia
![]()
Musialam zrobic test, zeby sprawdzic czy po 2-3 dniach beta przyrosla. Jestem pewna, ze tak bo pierwszy raz kreska testowa wyszla mi szybciej niz kontrolna i byla mega ciemna. W weekend znow zrobie test, zeby zobaczyc czy wszystko ok.no to kurcze tylko extra stres!!
hej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze tylko jeden test zrobie w weekend, zeby sie upewnic, ze maluszek jest ze mna i bede czekac juz tylko na wizyte. Powiem szczerze, ze jakos szybko leci mi ten czas. Nawet do bety szybko mi zlecialoBez powtórki bety, ale mam nadzieję że wszystko jest dobrze i zobaczysz serduszko na wizycie. Jeszcze troszkę czekania masz, ale mam nadzieję że zostanie Ci to wynagrodzone.
U mnie nie ma opcji zaplacic niestety takze trzeba sie nauczyc z tym zyc![]()
Jestem mega szczęśliwa moje dzieciątka pięknie się zamrozily i czekają na mamuskeaby wróciła do formy
Jeju to straszne co musicie przechodzichej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom