reklama

Kto po in vitro?

reklama
tylko, że nie mam skąd tego wziąć :p moja gin mi nie rzepisze bo to nie jest stricte cykl przeznaczony na starania, więc d*pa :p dobra, pomarzyłam sobie to teraz pora zejśc na ziemię :p wiz u Paśniczka mam na 11 grudnia :)

Encorton weterynarz może przepisać:p:D
A tak serio to mi Paśnik powiedział, że branie encortonu i intralipidu we wcześniejszych cyklach może skomplikować sprawę jak trzeba będzie szczepić.

Kochani powiem wam ze ten antybiotyk co już 2 buteleczki dali działa ;) bo nie boli mnie tak jak bolało i jak narazie jest spokój cały dzień bez leków przeciwbólowych ;) jak pięknie czuć się lepiej i jeszcze mieć w myśli ze wszystko zrobiłam i mam 4 piękne zarodeczki jestem mega szczęśliwa ;) wkoncu czuje taka ulgę psychiczną ze czekają ze to sa moje zarodeczki ze wkoncu moge i ja byc szczęśliwa najpiekszejszy dzień jaki mogłam miec M jest tak zadowolony ze dawno takiego głosu szczęśliwego u niego nie słyszałam ;) pamiętajcie zawsze sie walczy do końca i pierwsza próba to na pełnym spieciu a druga na luzie z cierpieniem w sZpitalu ale powiem jedno WARTO naprawdę WARTO dziękuję wam za wszystko czekałam na ta wiadomość tyle lat ze zastanawiam sie czy to nie sen :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry