Nic się nie stanie, progresteronu nigdy nie za dużoPomyliłam się i zaaplikowalam dwie tabletki rano luteiny zamiast jednej. Kurczę. Co tu robić teraz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic się nie stanie, progresteronu nigdy nie za dużoPomyliłam się i zaaplikowalam dwie tabletki rano luteiny zamiast jednej. Kurczę. Co tu robić teraz?

Mój ma ponad siedem lat. Zaczynają się lekcje ,prace domowe i jego konflikty szkolne więc też ma trudny czas, w którym mnie bardzo potrzebuje. Ja już podjęłam decyzję , która mam nadzieję nie będzie potrzeba bo ten okruszek zostanie ze mną...marzę o tym :* jak narazie tylko 5dpt się źle czułam bolały mnie jajniki mocno itp. A teraz w mmiarę spokojnie... po cichu licze na to ze się udało. Ale dopiero w poniedziałek idę na badanie krwi , chociaż zastanawiam się nad sikancem on trochę by mnie przygotował na ewentualną porażkę![]()
A Ty jak się czujesz ??
Mamy juz 7 zamrożonychKasiulka to super, ile już macie zamrożonych? kiedy zapładniacie?![]()
Ja kochana Ci nie pomogę...biorę tylko encorton.Dziewczynki ponawiam pytanie. Czy moge brac Euthyrox i Encorton? Oczywiście nie na raz, ale oba mam brac rano a nie spytalam lekarza i dopiero w domu wyczytalam ze moga jakos na siebie oddzialywac...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki ponawiam pytanie. Czy moge brac Euthyrox i Encorton? Oczywiście nie na raz, ale oba mam brac rano a nie spytalam lekarza i dopiero w domu wyczytalam ze moga jakos na siebie oddzialywac...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dziekuje! Lece wiec zazywacTak bierzesz Euthyrox 30 min przed śniadaniem .jesz śniadanie i później Encorton . Encorton osłabi przeciwciała tarczycowe ale to dobrze przy staraniach .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ooo widzisz! i takie odp są dobretzn konkretne
czyli nic nie mieszam, nic nie biorę, a doszłam do wniosku, że muszelke jednak w weekend uchylę, bo ciekawa jestem, czy sama potrawie zajść... choćby się to miało skończyć tak jak sie skończyło wcześniej to... do odważnych świat należy, potem nie będę ewentualnie hajsiku na ivf zostawiać tylko u immunologa
![]()
Ja też mam dylemat tego typu, bo w przyszłym tygodniu punkcja, Paśnik powiedział żeby transfer odłożyć i czekać na wyniki badań, a mnie korci żeby podejść na świeżo (wziąć relaksacyjne kropelki od neurologa i mieć na całą medycynę wyjeb...)![]()