Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochęTeż tak miałamrozciąga się tam wszystko tak mi lekarz powiedział a też panikowałam
czasem jeszcze mnie zaboli
![]()
też tak czułam się po transferze,bolało mnie całe ciało plecy brzuch a męczyłam się przechodząc z kuchni do pokoju i w moim przypadku była to ciąża,wierzę że w Twoim też właśnie tak jest.a mnie wszystko boli...nie wiem czy to z lekow czy co ale z obu stron pod zebrami ..prawa pachwina ..jak sie schylam to mnie kuje cos z dwuch stron, no i z ttłu plecy mnie bola..hmm no i mecze sie szybko...no nic czekamy nadal do bety jeszcze 6 dni..hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja to taka panikara jestem że szok.pierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochęale i tak zapisałam się na wtorek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok
![]()
Ja też ale pewnie iść i sprawdzić dla samej siebie i spokojupierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochęale i tak zapisałam się na wtorek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok
![]()
A u mnie cisza..czasem trochę jajniki zakluja ale nie mogę tego nazwać bólem. Dlatego martwię się że nic z tego..a mnie wszystko boli...nie wiem czy to z lekow czy co ale z obu stron pod zebrami ..prawa pachwina ..jak sie schylam to mnie kuje cos z dwuch stron, no i z ttłu plecy mnie bola..hmm no i mecze sie szybko...no nic czekamy nadal do bety jeszcze 6 dni..hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. :* jestem pozytywnie nastawiona od wczoraj. Jestem szczęśliwa, że mogę żyć w takich czasach, gdy stosowane jest in vitro. Niemożliwe staje się możliwe.Kochana u nas też słabe nasienie słaba jakoś plemników 98% nie ruchliwych uszkodzonych a się udało się jeszcze mamy zamrożone 4 zarodki, jeden wzieliśmy ze sobą którego noszę pod serduszkiemBędzie dobrze 3 maj się ;*