reklama

Kto po in vitro?

Hej kobitki :)))

onlyone - CHYBA POWINNAŚ TERAZ ZMIENIĆ swój nick na ONLY THREE. No moja droga ale żeś zaszalała!!!!! ;)))) Moje najszczersze gratulacje :))) Niejedną rodzinę mogłabyś teraz obdzielić ;))) - prawdziwa kokoszka :) Dbaj teraz o siebie kochana a tej twojej super "mamuśce" powiedz teraz,że masz urojoną i to POTRÓJNIE ciążę ;)))

aniołeczek - przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście :)) - na pewno przyniesie Ci szczęście :))

Dla tych z Was,które trwają w niepewności przesyłam ogrom pozytywnych fluidków *************************************************************

reklama
gienek - kochana,tych bóli jak na @ się tak nie obawiaj. Niektóre kobiety mają je z przerwami niemal przez całą ciążę :))) O ile bóle nie są groźne,czyli bardzo,bardzo dokuczliwe wszystko jest w jak najlepszym porządku :))

Witajcie dziewczynki

madzialenka + reszta dziewczynek po transferze - spokojnie nic sie nie martwcie,mnie od samego transferu brzuch bolal jak na @ i piesi jak na @ i mowilam emkowi ze nic z tego nie bedzie a jednak sie udalo :) kucie w brzuchu moze oznaczac zagniezdzanie sie zarodkow. w pozniejszym okresie ciazy oznacza zazwyczaj ze sie macica rozciaga. Moje objawy zaciazenia byly niestety bardzo podobne do tych na @ wiec sie martwilam. Glowa do gory czekamy na betki.
Lazaya - nadal trzymam kciuki za ciebie
anioleczek - nie stersuj sie bo nie wolno, obronisz sie spokojnie. In vitro przezylas wiec obrona to pikus
gienek - to ty sobie lez i sie nie ruszaj. Trzeci blizniak przeistoczony w cialo krwotoczne powidadasz??? hmmmm to juiz lepiej myslec ze to atak obcych ;-) krwiak to krwiak zrobil sie i tyle nie ma co gdybac skad sie wzial, trzeba sie go pozbyc. Ja jestem dobrej mysli bo to juz 4 tygodnie od tego feralnego dniai dziecka i jakby sie mialo stac cos srasznego to juz by sie stalo. Mamusia niech sie slucha zalecen lekarzy czyli lezy i nic nie robi a dzieci juz wiedza co tam maja robic i jak rozwijac a krwiak w koncu zrozumie ze nie jest mile widziany i sie ulotni
Onlyone - last time ma dobry pomysl z ta ciaza urojona i to potrojnie albo niech sie siostra sypta tej baby czy jak pracowala w ciazy caly czas to spodziewala sie trojaczkow.
last time - co u ciebie??? Jak sie czujecie???
madmax - bedzie dobrze bo my tutaj innych opcji nie rozwazamy

Witajcie kobietki!
Moja przyjaciółka właśnie wyszła z pierwszego USG-widać było jednego bąbelka:-)!!!! 5 tygodni i 4 dni ciąży.Za tydzień kolejne badanie w klinice.Jeśli wszystko będzie dobrze to potem ma wybrać sobie już gina do prowadzenia ciąży.Co za ulga!:happy:
Powiedzcie mi proszę bo jestem zielona jeśli za tydzień nie będzie też widać drugiego zarodka to co się z nim stało?Nie miała żadnego plamienia,raz ją bardzo brzuch bolał w nocy.A podane były dwa bąbelki.

dziękuję za słowa otuchy :-)
grunt to pozytywne nastawienie, a tymczasem zmykam na słonko bo wyszło na chwilę :-), czy u Was tez taka lipna pogoda jest? u mnie na pomorzu cały czerwiec to masakra :-(

hej słońca moje nie mam siły nadrobić co napisałyście od wczoraj, bo czuję się fatalnie:( boli mnie potwornie głowa jeść nie mogę, puściłam dziś pawia i jest strasznie:(
OBRONA NA 5 i dziękuję wszystkim za kciuki i kopniaki- pomogły:)

Onlyone tylko widziałam że u ciebie potrójne szczęście- potrójnie gratuluję i oby wszystkie mogły być przez ciebie tulone za jakis czas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry