dżoasia
Fanka BB :)
jeśli miałaś Krpoki we wcześniejszym stadium (o ile dobrze pamiętam 3???) to chyba poczekałabym do wtorkuKurcze kusicielki... nie wiem czy psychicznie jestem na to gotowa mimo mego pozytywnego myślenia :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeśli miałaś Krpoki we wcześniejszym stadium (o ile dobrze pamiętam 3???) to chyba poczekałabym do wtorkuKurcze kusicielki... nie wiem czy psychicznie jestem na to gotowa mimo mego pozytywnego myślenia :-)
Mnie zawsze mega bolało, więc myślałam, że jak będzie ich więcej to bardziej będzie boleć... Jakoś do czwartku muszę wytrzymać w tej niecierpliwości...kochana ja nic a nic nie czułam jak mi pęcholki rosły - czy to po 1 czy po 2 do iui jak również przy ivf kiedy było ich kilkanaścieja na cud nie liczę, nawet trochę się go boję, ale jakby się udało to się nie obrażę
![]()
hehe pewnie @ przyjdzie zanim przyjdzie mi myśl o testowaniuMnie zawsze mega bolało, więc myślałam, że jak będzie ich więcej to bardziej będzie boleć... Jakoś do czwartku muszę wytrzymać w tej niecierpliwości...
To kiedy testujesz po naturalsie?![]()
Nie, to jest blastocysta 5dniowa...jeśli miałaś Krpoki we wcześniejszym stadium (o ile dobrze pamiętam 3???) to chyba poczekałabym do wtorku![]()
Kurcze to mnie zaskoczylas. Mnie przez ostatnie 7 miesiecy co miesiac traktowali Pregnylem... i i tak nie pekalo, byla torbiel i klops.hehe pewnie @ przyjdzie zanim przyjdzie mi myśl o testowaniu [emoji14] A tak serio to jak zawsze - jak najwcześniej!! Żeby wiedzieć, czy cokolwiek się zadziało czy niePytałam mojej dr, czy jeśli jest u mnie też problem z torbielami, to czy żeby mieć większą nadzieję, że pęcherzyk pęknie nie przepisze mi ovitrellu, to stwierdziła, że mniej negatywnych dla organizmu skutków jest wyleczenie torbieli lekami, niż jeden zastrzyk ovitrellu, więc nie przepisała (ale stwierdziła, że jeśli już miałby być podany w ok soboty) - czyli idąc "ścieżką" ivf - jutro miałaby być punkcja, w sobotę transfer, więc moje domniemane 6dpt mogłoby wypadać w sobotę za 2 tyg
![]()
ale jakiej klasy? wiesz?Nie, to jest blastocysta 5dniowa...
Mnie już lekki stresik bierze..bete mam dopiero 27.11. :/:/ nie wiem czy robić sikacza i w ogóle kiedy. Ten tydzień jakoś zleciał i mam nadzieję że następny też szybko zleci.@asinka89 @JoannaRak @Weronika63 jak samopoczucie w 6dpt??? Kiedy idziecie na bete?? Ja sie zastanawiam kiedy isc czy jutro(6dpt) czy we wtorek czy wogole... im bliżej tym ciężej... ciągle jestem pelna wiary ze sie udalo, ze to ten czas ale stres jest... a Wy jak sobie radzicie??
w sumie to już nie dopytywałam jakie to skutki uboczne, bo przecież pregnyl/ovitrell to hcg...??!! i negatywne skutki po nim dla organizmu to jakaś "podejrzana" sprawa, ale cóż - nie będę się kłócić ze specjalistąKurcze to mnie zaskoczylas. Mnie przez ostatnie 7 miesiecy co miesiac traktowali Pregnylem... i i tak nie pekalo, byla torbiel i klops.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zleci, zleciMnie już lekki stresik bierze..bete mam dopiero 27.11. :/:/ nie wiem czy robić sikacza i w ogóle kiedy. Ten tydzień jakoś zleciał i mam nadzieję że następny też szybko zleci.
Nie mam podanej klasy, w sumie bardzo nie dociekalam zeby sie dodatkowo nie stresowac, jako zarodek 3dniowy nie byl najlepszy ale dotrwal do 5doby przetrwal mrozenie i rozmrazanie wiec pokladam w nim nadzieje, pojde chyba we wtorek tak jak planowalam, przy transferach 3dniowych chodzilam w 9dpt wiec to bedzie ten sam etapale jakiej klasy? wiesz?bo blastki też mają swoje stadium rozwojowe określane cyfrą 1-6
![]()