reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmm ale takie plamienie w 11 dpt? Myślałam ze jest takie koło 5-6 dpt bo wtedy bolał mnie brzuch i jajniki i myślałam ze to to. U Ciebie to był dobry objaw? W którym dpt miałaś? o_O

To było przy naturalnych staraniach, niestety ciąze nie skończyły sie dobrze. Pierwdzym razem nie pamiętam dokładnie, a za drugim razem bylo to 11 dnia po owulacji (miałam monitoring cyklu).

Beta to formalnosc po takim tescie :-) ja mam dzis kryzys, siedze w pracy i wyje po kątach, brzuch pobolewa jakby okresowo...

Kochana, kazdy sie czyms martwi albo boli to zle, mnie za to nie bolalo i to tez zle! I tak ciagle, jak dla mnie pozytywny test to jedno ja sie boje bardziej nadchodzacych tygodni, ostatnio stracilam troche trzy tygodnie po transferze! Mam nadzieje ze tym razem sie uda! [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, kazdy sie czyms martwi albo boli to zle, mnie za to nie bolalo i to tez zle! I tak ciagle, jak dla mnie pozytywny test to jedno ja sie boje bardziej nadchodzacych tygodni, ostatnio stracilam troche trzy tygodnie po transferze! Mam nadzieje ze tym razem sie uda! [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uda sie uda :-) tym razem bedzie z tego dzidzia :-)

Witajcie :) :)
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzę :) dzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??

Załączniki

• 1511173162068-1055837766.jpg
    1511173162068-1055837766.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 209
Ostatnia edycja:
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzę :) dzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??

Widać krechy wyraźnie bardzo [emoji3]. Gratulacje teraz beta to tylko formalność [emoji3]

Cześć forumowicze moi!!!

Ja zrobiłam sobie detoks przez weekend od forum a tu takie dobre wiadomości [emoji3]
W piątek dostałam okres i umierałam, ale nowy cykl nowa szansa - w grudniu próbujemy naturalsa [emoji3], a nóż widelec stanie sie cud [emoji13].

@JoannnaRak - już Ci gratulowałam, ale z przyjemnością powtórzę [emoji3] - gratulacje!!!

reklama
Dziewczyny szalejecie :-) oby ta dobra passa trwala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry